inzerce, prodej, prodám, bazar

Dělící mříz

Kategorie: Příslušenství

Prodám dělící mříž na předělní kufru od kabiny. Určeno pro VW golf 4. Barva černá. Osobni prevzeti Síťka, mříž,
Dělící mříz
Podobné inzeráty
Dělící mřiž Škoda Octavia IV combi
Prodám nepoužitou dělící mříž na Škoda Octavia Combi IV. Jen osobní předání. Odkaz - dělící mříž příčná
síťe / mříže / přepážky do VW a Audi Variant na psa náklad
Prodám síť / mříž / přepážku do VW Golf 5 Variant , Golf 6 kombi, VW Passat 3C kombi. Síť, mříž na přepravu psů nebo nákladu do Volkswagen Golf kombi od roku 2005. Vyndáno z vozu německé policie. Lze lehce vyjmout, připevněno dvěma šrouby do ok, Nic se nevrtá. Vyndání trvá 2 minuty. Dále mám: mříž na VW T5 mříž na Mercedes Vito 639 a 639/2 mříž na VW Passat 3C kombi od roku 2006. síť na VW Caddy síť na VW Passat B5 síť na Audi A4 kolem roku 2000.
NOVÁ bezpečnostní mříž do SUBARU Forester 2001-6
bezpečnostní mříž do Subaru Forester (r.v. 2001-2005, šla i do novějšího modelu 2006 - měl jen facelift (úprava vnějšku),uvnitř zůstal stejný) Mříž nebyla v autě nikdy namontovaná přiloženy foto Subaru, do kterého byla koupena mříž rozměry - viz okótované foto PC 10 tis.
Dělící mříž Škoda Karoq
Nová ORIGINAL dělící mříž na vůz Škoda Karoq. Číslo: 57A 017 221.
Dělící mříž do zavazadlového prostoru
Prodám universální dělící mříž do zavazadlového prostoru,jednoduchá montáž a demontáž
DĚLÍCÍ MŘÍŽ DO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU
Prodám kvalitní dělící mříž do zavazadlového prostoru použitou ve voze VW Touareg s uchycením za zadní hlavové opěrky. Vhodné například pro bezpečný převoz psů, ale také jako ochrana mezi zavazadlovým prostorem a posádkou vozu. Šírka necelých 111cm Výška 30 cm + uchycení cca 4cm celkem 34cm Preferuji osobní převzetí. Vhodné např. pro VW Touareg, Audi, Škoda a další. Vhodné i pro Škoda Kodiaq Převoz psa Oddělený zavazadlový prostor Bezpečnost Cena 2900 Kč