inzerce, prodej, prodám, bazar

Dlazba Taurus

Kategorie: Stavební materiál

Taurus množství 2m2 zelená neglazovana..
Taurus sedá glazovana,zbytek 6kusu Dlazdic
Dlazba Taurus
Podobné inzeráty
Keramická dlažba RAKO Taurus Industrial TAA29065 Antracit
Prodám keramickou dlažbu Rako Taurus Industrial o rozměru 20x20cm a šířce 1,5 cm. Velice kvalitní silná dlažba, perfektně se hodící do garáže, kotelny, dílny … Původní cena viz foto: 1408,- Kč vč DPH/m2 Cena nyní: 300,- Kč bez DPH/m2 Prodáváme jako přebytek ze stavby. Dlažba je v původním obalu, vše nerozbalené. K dispozici cca 120m2
Prvorepubliková dlažba koupím
Koupím prvorepublikovou dlažbu viz foto.na renovaci původní podlahy v domě.Dlažba první republika,starožitná dlažba,stará dlažba,válečná dlažba,rako dlažba,dlažba ČSR.
TAURUS keramická dlažba
Prodám keramickou slinutou, neglazovanou dlažbu - Taurus, rozměr 20x20x0.9cm ( síla dlažby 9mm) . Vhodnou pro použití do garáže, tech. místnosti, skladové prostory atd. Dlažba je v matném, hladkém provedení s protiskluzem R10 A je mrazuvzdorná, celoprobarvený střep. Zboží je od Českého výrobce a je v 1.jakosti. V nabídce jsou barvy : béžová a tmavě šedá. Původní cena je : 425,- Kč Nyní je cena : 229,- Kč Cena je včetně dopravy na místo určení. Více informací emailem.
Dlažba keramická - zátěžová TAURUS
Prodám keramickou zátěžovou dlažbu 30x30x1.5cm TAURUS, dlažba je slinutá, neglazovaná, celoprobarvená v hladkém matném provedení. Vhodné do dílen, garáže, výroben, namáhaných prostorů atd. Původní cena je 1.190,- Kč nyní je cena za m2 : 325,- Kč Zboží je od českého výrobce v nabídce je šedá barva. Cena je včetně dopravy na místo určení. Více informací emailem
30x30 TAURUS keramická dlažba
Prodám keramickou slinutou, neglazovanou dlažbu - Taurus, rozměr 30x30x0.9cm ( síla dlažby 9mm) . Vhodnou pro použití do garáže, tech. místnosti, skladové prostory atd. Dlažba je v matném, hladkém provedení s protiskluzem R9a je mrazuvzdorná, celoprobarvený střep. Zboží je od Českého výrobce a je v 1.jakosti. V nabídce jsou barvy : šedá, béžová a antracit. Původní cena je : 430,- Kč Nyní je cena : 299,- Kč Cena je včetně dopravy na místo určení. Více informací emailem.
Mramorová dlažba 60x120 béžová lesk - AKCE
Obkladová dlažba - lze použít i na podlahu s podlahovým vytápěním. Mrazuvzdorná. Dlažba je dovezena od známého z Německa, který se zabývá stavbou luxusních hotel, apartmánů a kanceláří. Jedná se o I. jakost, tedy nejvyšší kvalitu Originální neporušené balení z výroby Ochranná vrstva proti otěrům - neprochodí se Barva: běžová lesk Povrch je lesklý, vydrží i nízké teploty mrazu, rektifikované hrany Rozměry je: 60x120 Balení je po 2 kusech, v balení 1,44m2 Uvedená cena je s DPH za m2. Posledních zhruba 65m2 Možný osobní odběr či prohlídka na Praze 10. Možné zaslání po celé ČR. dlažba, obkladový mramor, mramorová dlažba, mramorový obklad, imitace mramoru, mramorová imitace, velkoformát, velkoformátová dlažba, velkoformátový obklad.