inzerce, prodej, prodám, bazar

Dívčí román Superstar - ale co láska? -Bianka Minte-Königová

Kategorie: Pro mládež

Prodám dívčí román Superstar - ale co láska? od Bianky Minte-Königové. Kniha nebyla čtená. Malinko zmačkaný a poškrábaný papírový přebal.

Osobní předání či Zásilkovna. Cena uvedena bez poštovného.
Dívčí román Superstar - ale co láska? -Bianka Minte-Königová
Podobné inzeráty
Dívčí román Tarzanka (Jana Ottová)
Prodám dívčí román Tarzanka od Jany Ottové. Kniha nebyla čtená, i přesto má ale bohužel poškozené desky (poškrábané, pošpiněné, na jednom místě flíček od polití - nejde smýt) - viz foto. Osobní předání nebo Zásilkovna. Cena uvedena bez poštovného.
S. Bothová, Šimrání u srdce
Dívčí román Kniha je nová/nečtená. Může posloužit jako dárek. Autor: Sabine Bothová Dívčí román. Veselé vyprávění o první lásce, velkém kamarádství a nezapomenutelných prázdninách. Určeno pro dívky od 11 let.
Dívčí román Pomsta (Zuzana Francková)
Prodám dívčí román Pomsta od Zuzany Franckové. Kniha nebyla čtená. Drobně poškrábané desky. Osobní předání či Zásilkovna. Cena uvedena bez poštovného.
Když přijde láska
Dívčí román Možnost předání Brno Praha
Knížka - Blonďatá Kerolajn
Blonďatá Kerolajn - Ivona Březinová (autorka) - pro děti a mládež, dívčí román - 81% hodnocení ???? - kniha je zachovalá/ jako nová Volné pokračování knihy Básník v báglu, kde se tři spolužačky vydaly o letních prázdninách do kraje K. H. Máchy. Tentokrát se dívčí trojice chystá strávit jarní prázdniny v lyžařském středisku Ještěd – a ne sama. Doprovází ji klučičí výprava, částečně známá z letního příběhu. Černovláska Fany, blondýnka Simča a zrzka Nikol si užívají zimních radovánek, ale největší citové peripetie prožije ta poslední. Octne se v milostném trojúhelníku, nápadně podobném tomu, který zažila nejznámější spisovatelka tohoto kraje Karolína Světlá. A navíc se všichni vydávají na běžkový výlet po jejích stopách. Je to všechno jen náhoda? Ivona Březinova mistrně líčí romantické i napínavé dívčí dobrodružství, a přitom čtenáře zábavnou formou seznamuje s osudy Karoliny Světlé a s dalším malebným koutem naší země.
Kniha Co je to láska? Nikdy nejsi sám, aut. K. Kirberger
Nabízím knihu Co je to láska? Nikdy nejsi sám, autor Kimberly Kirbergerová, vydavatelství Mladá léta. Tvrdá vazba. Jedná se o naučnou beletrii vhodnou pro dospívající. Stav: mírné známky používání, jinak ve velmi dobrém stavu. Více viz foto. Další info na vyžádání přes e-mail. Možnost zaslat prostřednictvím služeb např. České pošty jako Doporučené psaní (na adresu domu) nebo Zásilkovny (na Z-Point) Nutné připočítat poštovné a balné. ČP - 112,- Kč, Zásilkovna - 119,- Kč. Doručení po Hradci Králové zdarma (na kole).