inzerce, prodej, prodám, bazar

Dívčí kabelky

Kategorie: Ostatní

Dívčí kabelky s motivem , ve výborném stavu, zip fungující. Liberec a okolí, v dosahu MHD Liberec a Jablonec nad Nisou dovezu, při zasílání poštou připočítám k ceně poštovné.
Cena je uvedena za kus.
Dívčí kabelky
Podobné inzeráty
Dámská kabelka/psaníčko
Dámská kabelka, černá s bílými puntíky různé velikosti, s řetízkem pro možnost nošení přes rameno. Kabelka je z omyvatelného materiálu, zapínání na cvok, na přední straně je hrana zdobena "kovovým" prvkem stříbrné barvy, uvnitř malá kapsička (klopa). Řetízek je také stříbrné barvy a je upnutý z vnitřní strany kabelky, lze sundat. Velikost kabelky je 23x14x5 cm. Dno kabelky je vyztužené. Kabelku lze nosit i na způsob psaníčka/listové kabelky. Kabelka je v perfektním stavu. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Dívčí kabelky a tašky
Prodám dívčí tašky-kabelky:s teniskami 23x28x7cm,nošená,nošení je trošku znát,cena 250kč,s ještěrkou 22x22x7cm,nepoužitá,cena 170kč,černá se srdcem 25x20cm,nošena krátce,moc hezká,cena 100kč ,nebo všechny za 400kč. Dívčí taška Anna Elza 20x25cm,používaná,stav viz foto,cena 50kč. Prodám dívčí tašku-kabelku černou s Hello Kitty,16x18x6cm,celková délka ucha 42cm,jen párkrát vzatá,bez vad,moc hezká,vhodná i jako dárek,cena 150kč,kabelku s fixy na vybarvení přední části tašky,21x21x7cm,dceru nezaujala ,roztrhla jen papírový štítek,jinak top stav,vhodné i jako dárek,cena 100kč,květovanou látkovou tašečku,výška včetně ucha 33cm,výška bez uší 23cm,šířka 2x35cm,šířka dna 8cm,hraná málo a je bez vad,moc pěkná,cena 65kč,taštičku na zip perfect girl je široká 2x23cm,vysoká 15cm a hluboká 9cm,použitá,ale bez vad,cena 65kč,nebo všechny za 300kč. Posílám i zásilkovnou nebo balíkovnou. Na dobírku posílám po velmi špatných zkušenostech po zaslání poštovného předem.
dekorace do dětského pokojíčku - dívka
prodám dekorace sada (700Kč) a velkou hrací matraci(500Kč) do dětského pokojíčku zn.jako nové, dekorace jen komplet, rozměry a popis na vyžádání cena dohodou, jen osobní odběr nabízím i dívčí oblečení na 2-4roky, obuv,štníčky,áštěnky(vel.122 a 128),d.kabelky a batůžky - 18.1. - 17:46 prodám dekorace sada (700Kč) a velkou hrací matraci(500Kč) do dětského pokojíčku zn.jako nové, dekorace jen komplet, rozměry a popis na vyžádání cena dohodou, jen osobní odběr nabízím i dívčí oblečení na 2-4roky, obuv,štníčky,áštěnky(vel.122 a 128),d.kabelky a batůžky
Dívčí kabelky
Prodám dívčí kabelky s motivem Hallo Kitty cena 100,-Kč a Elsa 200,-Kč.Odběr možný osobně nebo poštou nebo zásilkovnu+poštovné.Platba předem.
dívčí kabelky
Nabízím různé dívčí kabelky, zachovalé. Možno koupit všechny či jednotlivě.
Obal, pouzdra na foťák, kabelky, tašky, batohy ...
Prodávám pouzdra na foťák, měřící přístroje, kabelky, tašky, batohy ... poslední kusy, používané pouzdra na CD, DVD prodána cena: 60,-/ks poštovné: Balíkova 65,- dobírka vyloučena osobní převzetí Brno