inzerce, prodej, prodám, bazar

Dítě a přírodní zákony

Kategorie: Ostatní

Autor Céline Alvarezová
Dítě a přírodní zákony
Podobné inzeráty
PŘÍRODNÍ ZAHRADY,PERMAKULTURA-DESIGN,PORADENSTVÍ,CERTIFIKACE
PŘÍRODNÍ ZAHRADY A PERMAKULTURNÍ POZEMKY -ZAHRADY V SOULADU S PŘÍRODOU: nabízím zpracování designu, odborné poradenství, certifikaci přírodních i ukázkových přírodních zahrad; soukromých i školních, pomoc s realizací. Jsem certifikovaným poradcem pro přírodní zahrady. Pomáhám tvořit zelené prostory, kde se cítí dobře lidé, rostliny i zvířata. Poradím Vám, když si nejste jisti. Pomohu Vám na cestě k získání plakety (ukázkové) přírodní zahrady. Mojí parketou jsou zahrady venkovského rázu se zapojením permakulturních struktur a prvků. Mé zahrady bych vystihla jako „pěstěně divoké“. Velkou pozornost věnuji při designu zahrady domácím i volně žijícím zvířatům. Návrhy kreslím pastelkami a jejich nedílnou součástí je i podrobný průvodní text. Jsem majitelkou ukázkové přírodní zahrady Na Dlani nedaleko Jihlavy. Jsem externí poradce české centrály Přírodní zahrada, z. s., na jejichž stránkách mě jako "Kozu v petrželi" také najdete.
Maturitní otázky biologie
Nabízím maturitní otázky z biologie viz seznam. Jedna otázka za 10kč, všechny komplet za 200kč. Prosím pouze email nebo whatsapp! 1. Obecné vlastnosti živých soustav 2. Cytologie - prokaryotická a eukaryotická buňka 3. Rozmnožování buněk (cytogenetika) 4. Hierarchické uspořádání těl rostlin, pletiva, rostlinné orgány vegetativní 5. Hospodaření organismů s vodou, minerální výživa rostlin, pohyby rostlin 6. Metabolické procesy 7. Choroby - jejich původci a příčiny - priony, viroidy, viry, bakterie, parazitičtí prvoci, parazitičtí ploštěnci a hlísti 8. Rozmnožování rostlin 9. Významné skupiny rostlin a hub pro člověka 10. Voda jako životní prostředí pro organizmy - řasy, chromista, prvoci, žahavci, živočišné houby, ostnokožci 11. Významné skupiny bezobratlých žijící ve vodě - korýši, měkkýši, kroužkovci 12. Strunatci žijící ve vodě – pláštěnci, bezlebeční, kruhoústí, paryby, ryby 13. Významné skupiny bezobratlých žijící na souši - pavoukovci, hmyz, kroužkovci, měkkýši 14. Významné skupiny obratlovců – obojživelníci, plazi, ptáci, savci 15. Fylogeneze a ontogeneze člověka 16. Opěrná soustava 17. Tkáně, svalová soustava 18. Tělní tekutiny 19. Oběhová soustava 20. Trávicí soustava 21. Dýchací soustava 22. Vylučovací soustava 23. Nervová soustava – anatomie 24. Činnost nervové soustavy 25. Smyslová soustava 26. Hormonální soustava 27. Pohlavní soustava člověka 28. Molekulární základy dědičnosti – struktura DNA a RNA, genetický kód, druhy genů, centrální dogma molekulární biologie, replikace, transkripce, translace, operon 29. Obecné zákonitosti genetiky - Mendlovy zákony, Morganovy zákony, využití genetiky, genetika člověka 30. Vztahy mezi organismy
nová kniha, Dítě a přírodní zákony Alvarezová Céline
zcela nova kniha, nikdy nečtena, cena k diskuzi
Snímač moči pro děti
Enuretický alarm - Dri Sleeper Eclipse - bezdrátový, • Bezdrátová budící jednotka DRI Sleeper® Eclipse se položí na noční stolek, event. dále od dítěte (max. 15 m). • Urosensor™ se umístí do spodního prádla a jakmile se setká s močí, spustí se alarm, který pomočené dítě probudí. • V průběhu dalších několika dní či týdnů se dítě začne učit vstávat stále rychleji, až jednou předstihne alarm a probudí se ještě před pomočením. • Potom se dítě začne samo budit pokaždé, když bude potřebovat použít toaletu. • Konečná fáze: Dítě bude spát celou noc bez potřeby močit či vstávat a chodit na toaletu. Ve finální fázi bude vaše dítě stejně jako dospělý člověk schopno probudit se, pokud pocítí potřebu jít na toaletu a dokonce, což je nejzajímavější, ustane i přílišná noční produkce moči.
Vodovodní zahradní sloupek z přírodní žuly  (granit)
Sloupek je vyroben z pravé české masivní žuly. Použitá žula je v barevném odstínu šedá a pochází z naleziště Mrákotín na pomezí Čech a Moravy. Žula z této oblasti je mimořádně kvalitní a v kamenické výrobě velice uznávaná. Na Pražském hradě na třetím nádvoří stojí mohutný žulový monolit pocházející též z Mrákotína. Sloupek je vyroben z jednoho kusu kamene, na kterém je provedena povrchová úprava tryskáním, čímž je docíleno krásného zvýraznění přírodní struktury žuly. Tento sloupek je nezaměnitelný designový originál, který se hodí do každé zahrady, protože kámen na zahradu patří. S tímto žulovým sloupkem se na zahradu dostane praktičnost na běžné používání, ale také originální přírodní solitér, který může být určen pouze jako dekorace v kombinaci s případným designovým kohoutkem (kovaný, nerezový, mosazný …). Žulový sloupek je z pohledu trvanlivosti „věčný“, nedochází k žádným změnám barvy vlivem UV záření, nelze poškrabat … V případě uchycení nečistot, řas atd. po létech na zahradě, hlavně na severních stranách, lze sloupek očisti mechanickou i chemickou cestou (existují přípravky na přírodní kameny). Na připojení vody a kohoutku jsou použity vnitřní závity ½ palce. Spodní vpusť je na protilehlé straně nežli kohoutek ve výšce 6cm od spodního okraje. Ve spodní části je zapuštěný prodloužený metrický závit 12mm pro případné použití závitové tyče, kterou je možné zapíchnout, kdekoliv na zahradě a sloupek na ní natočit (lze tímto způsobem měnit místo po zahradě). Sloupek je také možné zabetonovat, nebo postavit na zpevněný povrch (bet.dlažba, dřev.podklad …) pro který je vhodný použít závit (přišroubovat). Na fotografiích je běžný litinový vodovodní kohoutek, který není součástí dodávky. Na trhu je několik velice zajímavých kohoutků a tímto nechci nikoho nasměřovat na něco, co následně odšroubuje a uloží jako nepotřebnou věc a koupí si kohoutek, dle svého vkusu. V případě, že zrovna tento kohoutek někoho osloví, přidám ho ke sloupku za nákupní cenu a to za 250kč. (kouhoutek vč. mosazné růžice) Trubky uvnitř sloupku jsou určeny pro pitnou vodu. Sloupek je čtvercový 10x10cm s výškou 90cm, hmotnost 24kg. Možnost dopravy za 250kč.
spací vak / pytel - medvídci - 0-3 roky
Určený pro děti od narození do 3 let. Velká výhoda je, že se dítě neodkope + bezpečné používání (nemusíte se bát, že si dítě zakryje přikrývkou obličej). Vak je prostorný, dítě má dostatek místa. Větší děti v něm mohou pohodlně sedět, což je praktické například při večerním čtení pohádek. Má zip uprostřed, díky kterému můžete dítě v noci snadno přebalit, aniž by se probudilo. Rozměry cm: délka 93 šířka dole 55 šířka pod ramínky 36 Bavlna z venku i uvnitř, mezi tepelná vložka, příjemné v létě i zimě. Poškozená (roztržená látka) na průramcích. Možno přešit novou látkou v těchto místech.