inzerce, prodej, prodám, bazar

Dispenzer DSP-01

Kategorie: Ostatní

Dispenzer je určen pro nanášení lepidel past a tmelů. Velikost nánosu daného materiálu je dána kombinací tlaku vzduchu, rozměru dávkovacího hrotu a dobou impulsu.

Jednoduché ovládání.

Mechanicky odolná konstrukce.

Příznivá cena.

Vysoká provozní spolehlivost.

Regulace tlaku, zpětného podtlaku a doby impulsu v širokých mezích.

Napájení: 230 VAC ± 10 %, 50 Hz.

Napětí na pedál: 24 V dc.

Vstupní tlak vzduchu: 5 – 7 bar.

Spotřeba: Max 8 W.

Výstupní tlak: 0,1 – 7 bar.

Rozsah časovače: 0,01 – 31 s.

Pracovní teplota: 10 – 35 °C.

Pracovní vlhkost vzduchu: < 85="" %="" rh,="">

Rozměry: 210 x 130 x 145 mm.

Hmotnost: 2,5 kg.

Dispenzer DSP-01 je určen pro snadné, rychlé a přesné dávkování kapalin a past. Velikost nánosu daného materiálu je dána kombinací tlaku vzduchu, rozměru dávkovacího hrotu a dobou impulsu. Dispenzer DSP-01 má možnost pracovat buď ve volném režimu, kdy je délka impulsu dána dobou stisku nožního pedálu, nebo v režimu řízeném, kdy je doba impulsu dána hodnotou nastavenou na časovači.

Pro dávkování kapalin a past s nízkou viskozitou je dispenzer vybaven funkcí řízeného podtlaku tj. v době kdy není aktivován výstupní tlak pro dávkování je možné na výstupu řídit zpětné sání tak, aby nedocházelo ke skapávání dávkované tekutiny či pasty.

Dispenzer DSP-01
Podobné inzeráty
Nové bluetooth sluchátka Vinlley. , krásný zvuk.
Bezdrátová sluchátka Vinlley True Bluetooth 5.0 Technologie Bluetooth 5.0 + EDR: rychlý a bezchybný bezdrátový zážitek. Premium Sound: zvuk nástrojů, přirozený a autentický, se spoustou detailů a vyrovnaností k výkonu. Super rychlé automatické párování a chytré dotykové ovládání: snadné a jednoduché použití. Technologie DSP Noise Canceling: Skvělý dárek pro nadšence do sluchátek. Nízká hmotnost: s hmotností pouze 4 g na každé sluchátko. Pohodlné: ergonomický design a tři páry vyměnitelných silikonových náušníků zajišťují pohodlné nošení. Vodotěsná úroveň IPX7: odrazí pot, vodu a déšť, ideální pro porty, cestování 600mAh nabíjecí pouzdro: mobilní napájení, nabíjejte kdekoli a kdykoli. LED displej baterie: snadné sledování napájení a dobíjení včas. Vestavěný vysoce kvalitní mikrofon (s kodeky AAC) a bezztrátová technologie HD rendering vytváří neuvěřitelnou kvalitu zvuku.  Technologie rychlého párování Bluetooth 5.0 Sluchátka Vinlley bluetooth nabízejí rychlý a bezchybný bezdrátový zážitek při minimální spotřebě baterie. Sluchátka Vinlley bluetooth jsou zapnutá a po vyjmutí z nabíjecího pouzdra se navzájem automaticky spárují a automaticky se připojí zpět k naposledy spárovanému zařízení. Na výběr jsou 3 režimy: Binaurální režim, Režim sdílení a režim Mono. S hmotností pouze 4 g na každé sluchátko. Velkokapacitní nabíjecí pouzdro 600mAh: mobilní napájení, nabíjení kdekoli a kdykoli. Ergonomický design a tři páry vyměnitelných silikonových náušníků zajišťují pohodlné nošení. Prémiový zvuk a efektivní potlačení hluku Každé sluchátko má 8mm grafenový ovladač, tříjádrový procesor (s podporou audio kodeků AAC), mikrofon vytvářející paprsek pro jasnější hovory nebo chatování se Siri. Sluchátka Vinlley také odvádějí skvělou práci při blokování každodenního hluku pomocí technologie potlačení hluku DSP. Pro snížení okolního hluku jsou k dispozici 3 páry nástavců do uší různých velikostí. Zobrazit míň
Laserovy plotr CO2  80w 70x50 DSP
Prodam Laserovy plotr CO2 8ow 70x50 DSP.Malo použivaný, vice než rok nepoužívaný.Kupovaný v CNC.
Telefonní test Compact DSP, M0452/00TA,
Telefonní test Compact DSP, M0452/00TA, Greenlee. Přenosný přístroj pro testování analogových telefonních kabelů a připojení. Také schopný ovládat vedení s datovým provozem. Indikace LED. Chráněný proti přepětí. Vybavený klíčem utajení, ovládáním hlasitosti zvuku, výstupem pro sluchátka, automatickým vypnutím výkonu a sponou pásku.
Intercom CELLULARLINE Interphone TOUR Single Pack
Prodám úplně nový nerozbalený Intercom v záruce 24 měsíců kupovaný v . Sešly se mi dva, tak jeden prodávám Specifikace: Doba hovorů: až 20 hodin Pohotovostní režim: až 1000 hodin Nový digitální signálový procesor 80 MHz (DSP) pro zlepšení zvuku Dosah: až 1,5 km, plně duplexní Tlačítka s rychlými funkcemi (Quick Touch) Voděodolnost: IP67 Hmotnost: 55g Rozměry: 86,9x50,4x22mm Uživatelsky přívětivé rozhraní Mód 4 WAY: komunikace mezi 4 motorkami, nebo 2 motorkami a dvěma spolucestujícími Mód 3 WAY: komunikace mezi 3 motorkami, nebo 1 motorkou a druhou motorkou s jedním spolucestujícím Mód 2 WAY: komunikace mezi 2 motorkami, nebo řidičem a spolucestujícím na 1 motorce Vestavěné FM rádio: 88.0 MHz - 108 MHz přijímač/ RDS funkce/ předvolba 8 stanic/ přerušení rádia příchozím hovorem MP3 / hudba: bezdrátová MP3 hudba (A2DP/AVRCP) skrze smartphone a MP3 přehrávač sdílení hudby s ostatními jezdci Bluetooth verze: 4.2 Vlastnosti: Bluetooth intercom Aplikace pro smartphone: kompatibilní s iOS a Android - umožňuje konfiguraci intercomu a ovládání přímo z telefonu VOX - aktivace intercomu hlasovými příkazy Funkce Anycom - umožňuje komunikaci se všemi Bluetooth intercomy na trhu Znovunavázání spojení - automaticky znova naváže spojení pokud dojde k jeho přerušení Rychlá volba: možnost uložit jedno telefonní číslo Hlasové vytáčení (v závislosti na telefonu) Pamatuje si poslední volané číslo Sdílení konverzace s pasažérem GPS: kompatibilní s většinou běžných Bluetooth navigací pro motocykly/ hlasové instrukce z GPS/ kompatibilní s většinou běžných navigačních aplikací FIRMWARE UPDATE: update-ready přímo z PC (Windows) Kompatibilita: všechny běžné přilby na trhu/ všechny smartphony s Bluetooth technologií/ GPS navigace s Bluetooth® technologie a HF profilem/ intercomy jiných značek/ všemi staršími modely Interphone Audio: přednahrávání hlasových zpráv/ směrový mikrofon odolný proti větru/ NDVC/ dvojí úprava hlasitosti: a) pro jet a vyklápěcí helmy, b) pro integrální helmy chipset: vysoko výkonnostní, nízkoenergetický procesor “Infinity” baterie s rekordní výdrží technologie FAST CHARGE: za pouhou 1 hodinu se nabije 80% baterie konektory pro mikrofon a reproduktor (MINI USB) a pro nabíjení, data a AUX (MICRO USB)
BHP 7500 mk2 CAMO SLUCHÁTKA BT BUXTON
Bezdrátová sluchátka se skvělým zvukem a odvážnými barevnými kombinacemi! Sluchátka BUXTON BHP 7500 mk2 zvýrazní Vaši osobnost! 40 mm výběrové měniče s neodymovým magnetem poskytují vyváženou reprodukci basů a výšek až po dobu 18 hodin na jedno nabití. Skládací konstrukce pro snadné přenášení. Součástí balení je USB/micro USB nabíjecí kabel a audio kabel 3.5 mm jack/jack. V neposlední řadě jde o jejich skládací konstrukci a ochranný obal, pro pohodlné cestování. Tak běžte do ulic a ukažte, co jste zač… REINCARNATE YOUR MUSIC Prémiové audio funkce: XTR BASS EXPANSION DSP KALIMBA cVc AUDIO HD VOICE PROCESSING SMART CONTROLS Technická specifikace: Bluetooth: V5.0 BLE Bluetooth protokoly: A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2 Dosah BT připojení: 15 m Měniče: Ø 40 mm Frekvenční rozsah: 20 Hz – 20 kHz Citlivost: 101 +/- 3 dB Integrovaný mikrofon Integrovaná LED dioda pro indikaci stavu baterie a aktuálního stavu sluchátek Ovládání: 4 multifunkční tlačítka Kapacita baterie: 300 mAh (lithiová baterie) Maximální doba přehrávání: ≤ 18 hodin Doba potřebná pro nabití: 1,5 hodiny Konektory: 3,5 mm stereo Jack, micro USB (nabíjení) Nabízíme Vám k prodeji zboží, levněji než je běžně k prodeji, bez poplatků a provizí za cenové porovnávače, reklamy a platby kartou. Veškeré nabízené zboží je se standardní zárukou, prodávané buď jako nové, nebo bazarové = rozbalené či vrácené z nevyzvednutých objednávek - u každého produktu samostatně označeno. Veškeré zboží je možné osobně vyzvednout po předchozí domluvě na adrese našeho obchodu, , Pod Baštami 293/6, 160 00 Praha 6 Hradčanská, otevřeno Po-Pá. 9-18hod., tel. 224 318 342 U osobních odběrů je možná pouze platba hotově
Akce Kamerový systém 4 ks včetně Hybridního rekordéru
Hybridní rekordér Relicam RC-RH14 Hybridní rekordér RELICAM s plně českým ovládáním, P2P přístupem a speciální aplikací pro mobilní telefony také v čekém jazyce. 4 analogové vstupy v rozlišení až 960H, záznam 4 audiokanálů, intergované IO Porty a HDMI výstup. Možnost připojení dalších dvou IP kamer v rozlišení FULL HD. Relicam přichází s unikátní koncepcí kombinovaných rekordérů pro analogové i IP kamery. Tento typ dovoluje připojení 4 kamer analogových, jejichž záznam probíhá v maximálním rozlišení 960H a 2 IP kamer s možností záznamu v rozlišení FullHD 1080P. Všech 6 kanálů pracuje samozřejmě najednou. Analogové vstupy jsou navíc doplněny o 4 audiokanály pro připojení mikrofonů. Výstup pro připojení televize je zajištěn pomocí analogového a ryhlého HDMI výstupu. Rekordér je dále vybaven čtyřmi vstupními a jedním výstupním alarmovým portem pro připojení dalších čidel, nebo pro předávání informací o pohybu do alarmové ústředny. Posledním konektorem, který na zadní straně rekordéru naleznete, je RS-485 výstup pro ovládání PTZ pohyblivých kamer. Rekordér je možné osadit dvěma disky SATA II/III s kapacitou až 3TB každý. Původní cena 2 490,- Kč Kamera CNB WGB-25VF – 1 ks Venkovní barevná kamera s vysokým rozlišením 580 TVL/ 600TVL noční režim. Kamera je vybavena varifokálním objektivem 7.5 - 50mm. Samozřejmostí jsou vestavěné funkce kamery jako DSS - Digital Slow Shutter (pomalá uzávěrka), XWDR (Wide Dynamic Range - pro jasný obraz i v silném protisvětle). Všechny hodnoty se nastavují přes OSD menu. Kamera požívá pro noční režim IR přísvit s dosvitem až 50m. Proti povětrnostním vlivům je chráněna vestavěným větráčkem s topením. Původní cena 9 900,- Kč Kamera CNB XCM-25VF – 1 ks Analogová kamera exteriérová barevná Day/Night s mechanickým IR filtrem, inteligentní IR LED dosvit 35m, 1/3" Sony Super HAD CCD, Monalisa DSP, rozlišení 600TV řádků, citlivost barevná 0.05Lux/F1.2, č/b 0.005Lux/F1. 2, 0Lux při IR/F1.2, Původní cena 5 900,- Kč Kamera CNB B2810PVF – 1 ks Kamera venkovní barevná Day/Night s mechanickým IR filtrem, IR LED dosvit 20m, 1/3" Sony Super HAD CCD, rozlišení 550TV řádků, citlivost barevná 0.3Lux, č/b 0Lux pri IR, varifokální objektiv 3.8-9.5mm, SuperDNR (auto), Sense-up, vystavený kus Původní cena 6 900,- Kč Kamera Relicam RC ADSBF3-1 kulatá – 1 KS Malá kamera s širokoúhlým objektivem 2.8mm se záběrem v úhlu téměř 90%. Nabízí rozlišení P, tedy 1280x obrazových bodů. Intergované PoE napájení, plná kompatibilita se všemi HVR a NVR rekordéry RELICAM. Tmavé provedení. Kamera ze série RELICAM IP Standard. Miniaturní provedení s integrovaným IR přísvitem do vzdálenosti cca 15 metrů, realizovaným pomocí 24 infračervených diod. Kryt ve tmavě šedém provedení je celokovový a nabízí široké možnosti pro otáčení a naklápění samotné kamery. Původní cena 2 490,- Kč Původní celková cena: 27 680,- Kč Aktuální celková cena: 8 000,- Kč MRKNTĚTE SE NA OSTA