inzerce, prodej, prodám, bazar

Dírkovaná deska / nástěnka Skadis IKEA 56x56

Kategorie: Ostatní nábytek

Bílá nástěnka IKEA, 56x56 cm. Perfektní pro vaši domácí kancelář, ale stejně dobře se hodí do koupelny, předsíně nebo kuchyně, abyste měli drobnosti po ruce. Doplňte příslušenstvím SKÅDIS a vytvořte to nejlepší úložné řešení pro vaše potřeby. Podle vybraného kování lze umístit na zeď nebo k desce stolu.

Nástěnka je nová, jen jsme vybalili, ale nakonec použili větší rozměr.
Dírkovaná deska / nástěnka Skadis IKEA 56x56
Podobné inzeráty
Kolejnice Ikea deska Skadis
Prodám kolejnici/tyč, která slouží k připevnění IKEA dírkované desky SKADIS na stěnu.
Tabule / nástěnka (IKEA)
Prodám tabuli / nástěnku – samostatně stojící, mobilní a oboustrannou tabule na psaní pomocí fixů a z druhé strany na připínání obrázků a poznámek. S kolečky. Šířka 70 cm, výška: 180 cm. Perfektní stav, minimální opotřebení. Pořízena loni v únoru v IKEA za 3 999 Kč, nyní přenechám za 2 000 Kč. Bohužel bez účtenky. Důvod prodeje – rušení kanceláře. Jedná se o tuto tabuli: stále se prodává za 3 999 Kč. Benátky nad Jizerou, vlastní odvoz nutný.
Magnetická nástěnka
Magnetická nástěnka bílá, hliníkový rám, rozměr cca 75 x 100 cm. Zasklená uzamykací, ještě nepoužitá v originálním obalu. Původní cena cca 3000,-Kč
IKEA-nábytek
Prodám 2x 4ks nožky IKEA-METOD (cena 200 Kč), stojan IKEA-RIGGA bílý (cena 400 Kč) a IKEA-Policový díl BAGGEBO - světlý tyrkys (cena 450 Kč). Vše je originálně zabaleno. Obrázky ze strany
Paraván, dělící příčka, reklamní tabule, zástěna za 999 kč
Prodám tento pevný paraván, dělící stěna, příčka variabilní, reklamní stojan, nástěnka viz. foto. Deska lamino, nahoře plast a skla, rám z hliníku, nožičky železo. Drahý profesionální tovární výrobek za směšný zlomek pořizovací ceny. Na Bazoši prodávám ještě spoustu dalších zajímavých věcí - podívejte se.
Botník věšák Pinning Ikea
Prodám velice pěkný botník a věšák Pinning Ikea. Drobné kosmetické vady na sedací desce, ale ty lze zakryt podsedákem. Nový v Ikea stojí momentálně 4000 Kč - Nejlépe osobní odběr v Ostravě. Po seriózní domluvě jsem ochotný rozebrat, zabalit a poslat, třeba přes Zásilkovnu.