inzerce, prodej, prodám, bazar

Dior Dway slide pantofle

Kategorie: Ostatní

Prodám nové pantofle Dior Dway slide ,VELIKOSTI 39 .Kompletní balení krabice, dust bag a taška. Pro více info a fotek mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.
Dior Dway slide pantofle
Podobné inzeráty
Peak Design Slide Summit Edition camera strap
Peak Design Slide Summit Edition camera strap - poutko kolem kolem krku, přes rameno nebo na rameni. Použitý ale v super stavu. Žádné poškození. Délka popruhu: 99 – 145cm Šířka popruhu: 45mm Materiál: Popruh: nylonový úplet, materiál podobný bezpečnostnímu pásu, přezky z anodizovaného duralu a nylonu vyztuženého skelnými vlákny, detaily z materiálu Hypalon® a kůže (pouze u Ash verze). Spojky: nylon vyztužený skelnými vlákny a pružina z nerezové oceli, dvouvrstvá smyčka s úpletem zabraňujícím opotřebení, kotvička z tvrzeného termoplastu Delrin. Hmotnost: 148g Nosnost: nosnost každé kotvičky Anchor se smyčkou z materiálu Dyneema® je minimálně 90kg, takže je Slide vhodný i pro nejtěžší fotoaparáty. Záruka: Doživotní OBSAH BALENÍ 1. 1x popruh Slide 3. 4x Dyneema kotvičky Anchor 4. 1x Anchor Mount
LEIFHEIT Návlek - poduška k stěrce na okna POWER SLIDE 40 cm
LEIFHEIT Návlek - poduška k stěrce na okna POWER SLIDE 40 cm LEIFHEIT 51343 Prodám NOVÝ, nepoužitý návlek na největší stěrku od Leifheitu. Nabízím také stěrku Power slide 40 cm. Původní cena: 249,-Kč NOVÁ CENA: 179,-Kč plus poštovné 90,-Kč Možnost vyzvednutí ve Starém Městě u UH Popis: Návlek - poduška k stěrce na okna POWER SLIDE 40 cm LEIFHEIT 51343 • rozšiřuje možnosti využití stěrky o funkci mopu • poduška ze speciálního mikrovlákna přitahuje a zachycuje všechny nečistoty • dokonale čistí s použitím minima detergentů • vhodná pro čištění všech druhů hladkých skleněných povrchů (NEPOUŽÍVAT na akryláty) je lehce snímatelná a bez aviváže pratelná v pračce • rozměr: 40 x 6 cm • barva: BÍLÁ
DIOR ADVENTNÍ KALENDÁŘ, MOET A RŮZNÉ ZNAČKOVÉ VĚCI
Dior adventní kalendář limitovaná edice - limited edition. Je prázdný. Je možné ho znovu naplnit. Ideální pro sběratele a milovníky věcí, které nemá každý druhý člověk. Prázdné se prodávají od 6000Kč více, nechám levněji, ale ne za 500Kč apod. Cena = dohodou - nabídněte Moet konfety ve zlatém obalu tubusu - nové a vhodné i jako dárek, cena = dohodou - nabídněte Sada Cacharel Yes I am - parfém 50ml + tělový krém 50ml, dámské nebo dívčí, v krásné krabici, nové a vhodné i jako dárek, cena = 1500Kč Bourjois nová látková taška kabelka hodně prostorná, cena = 500Kč T. Lamborghini nová taška uni model (dámská, pánská) hodně prostorná, cena = 1900Kč Dior prsten s motýlem a přívěškem viz další inzerát, průměr uvnitř 17mm, cena = 3900Kč Starožitná brož luxus krásná s Markazity a asi Ametyst uprostřed, vzadu značená, cena = 13000Kč Při koupi 3 věcí nebo sad + 1 věc přidám navíc zdarma jako dárek PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Bryle Dior so real
Bryle Dior so real, krasny stav bez vad, krabicka na bryle a taska Dior soucasti.
Illinois Slide
Vysouvací kolejnice k IBM serverům pro montáž do racku Illinois Slide. Včetně montážního příslušenství - šrouby M4x5 10 ks, M6x16 12 ks, plastové držáky kabelů. Osobní předání v Ústí nad Orlicí. Písemný kontakt odpovědním formulářem, na SMS neodpovídám. Inzerát platí do smazání.
Vymením popruh Peak Design Slide modrý za sivý
Vymením popruh Peak Design Slide Strap Summit Edition modrý za sivý. Nepredávam. Len osobne po trase Brno - Bratislava - Zvolen. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Kontakt mailom, číslo vymyslené.