inzerce, prodej, prodám, bazar

Dioptrické brýle Calvin Klein

Kategorie: Ostatní

Použité brýle Calvin Klein, obroučky jsou v hezkém stavu, ale pravé sklíčko má na sobě fleky, které nelze odstranit, proto by bylo vhodnější sklíčka si vyměnit (ale jinak pravé oko 2,5 dioptrie, levé 2,45).
Dioptrické brýle Calvin Klein
Podobné inzeráty
Calvin Klein 21141 Swiss Made
Nové švýcarské hodinky Calvin Klein s černým Sunray ciferníkem a švýcarským strojem ETA. Balení obsahuje hodinky, manuál a originální box Calvin Klein. Specifikace • Calvin Klein KBH21141 • stroj ETA F07.111 Quartz • bateriový pohon • pouzdro ⌀ 40 mm tloušťka 10 mm • náramek šířka 20 mm • minerální sklo • luminiscenční ručky • motýlová spona • voděodolnost 30 m • hmotnost 119 g • Swiss made • výrobce Swatch Group • záruka 24 měsíců Osobní odběr je možný v Ostravě a Praze. Dobírka přes GLS kurýra Česko 90,- a Slovensko 190,- CZK. Na hodinky bude vystaven platný daňový doklad.
Brýle dioptrické multifokální počítačové Anti-Blau-Ray +1,5
Jedná se o nové dioptrické multifokální počítačové Anti-Blue-Ray (LIGHT) brýle 0 až +1,5 nebo +2,0 dioptrií, které umožňují perfektně vidět jak na dálku, střední vzdálenost, tak i na blízko ( počítač, čtení aj. ). Při řízení vozidla brýle umožňují perfektně vidět jak do dálky - na cestu tak i do blízka - na palubní desku, navigací i mobil. Barva černá, mosaz nebo bronz. Brýle jsou určené jak pro práci u počítače a i jako běžné čtecí brýle, při řízení vozidla umožňují jak na cestu tak i na palubní desku, navigací případně mobil. Anti-Blue-Ray speciální čočky odrážejí škodlivé modré záření z monitoru počítače a tím chrání zrak a působí proti únavě zraku. Vrstvené čočky jsou vyrobeny z optického polyakrylátu s antireflexem, a Anti-Blue-Ray filtrem ( ověřeno testrem ) rám ze speciální velmi pevné a odolné titanové slitiny a nožičky jsou vyrobeny z velmi odolného a pružného plastu. Brýle jsou lehké, praktické, odolné a jsou vhodné pro toho, kdo potřebuje brýle pro běžné vidění nebo vidění do blízka na čtení nebo k počítači a nemá další oční vadu. Zavolejte poradím . Tel : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 125,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA A OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky.
Dioptrické čtecí a počítačové Blue-Ray brýle
Prodám nové elegantní dioptrické čtecí a počítačové ANTI-BLUE-RAY(LIGHT) brýle +1,5 / +2,0 / +2,5 a -1,5 / -2,0 / -2,5 dioptrií. Počítačové brýle " tzv. BLUE-RAY " filtrují škodlivé modré záření , které vyzařuje monitor počítače ( ověřeno speciálním Blue-Ray testrem ) Jsou určené jak pro práci u počítače ( účetní, programátoři, počítačoví grafici a pod. ), tak i pro běžné nošení, tak i na čtení mi. Brýle jsou bezobrubove a čočky z velmi kvalitního a odolného optického polyakrylátu s antireflexem a blue-ray filtrem. Brýle jsou lehké, praktické, odolné a jsou vhodné pro toho, kdo potřebuje brýle pro seběžné vidění nebo vidění do blízka na čtení nebo k počítači a nemá další oční vadu pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Zavolejte poradím . Tel ; . Doprava s dobírkou Českou poštou 150,- Kč Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Jmeno: Svatoslav+Cileček Telefon:
Dioptrické čtecí a počítačové Blue-Ray brýle
Prodám nové unisex ( pro muže i ženy ) elegantní dioptrické čtecí a BLUE-RAY(LIGHT) brýle +1,5 / +2,0 / +2,5 dioptrií. Počítačové brýle " tzv. BLUE-RAY " filtrují škodlivé modré záření , které vyzařuje monitor počítače ( ověřeno speciálním Blue-Ray testrem ) Jsou určené jak pro práci u počítače ( účetní, programátoři, počítačoví grafici a pod. ), tak i pro běžné nošení, tak i na čteníl. Brýle jsou bezobrubove a čočky z velmi kvalitního a odolného optického polyakrylátu s antireflexem a blue-ray filtrem. Brýle jsou lehké, praktické, odolné a jsou vhodné pro toho, kdo potřebuje brýle pro seběžné vidění nebo vidění do blízka na čtení nebo k počítači a nemá další oční vadu. Kvalitní pouzdro na brýle +100,- . Doprava s dobírkou Českou poštou 125,- Kč Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA a OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMMOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. Svatoslav+Cileček, Telefon: Zavolej, poradím.
Dioptrické multifokální Anti-Blue-Ray brýle
Prodám nové unisex ( pro muže i ženy ) počítačové Anti-Blue-Ray(LIGHT) dioptrické multifokální bezrámové ? +1,5 / 0 až 2,0 dioptrie. Tyto brýle umožňují vidět jak na dálku, na střední vzdálenost tak i na blízko, čtení nebo na monitor počítače. Barva černá. Brýle jsou určené jak pro práci u počítače ( programátoři, účetní a pod. ) tak i jako běžné čtecí brýle a jsou velmi vhodné pro řidiče, jelikož výborně vidíte jak na cestu tak na budíky tak i na displej mobilu. Anti-Blue-Ray speciální čočky odrážejí škodlivé modré záření z monitoru počítače a tím chrání zrak a působí proti únavě zraku. Vrstvené čočky jsou vyrobeny z optrického polyakrylátu s antireflexem, a Anti-Blue-Ray filtrem ( ověřeno testrem ), odpružené postranice ( nožičky ) jsou vyrobeny ze speciální velmi pružné a odolné titanové slitiny. Brýle jsou módní, velmi lehké a praktické. Kvalitní pouzdro na brýle +100,- Zavolejte poradím . Tel : ji . Doprava s dobírkou Českou poštou 150,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITNÍ OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Jmeno: Svatoslav+Cileček Telefon:
Dioptrické multifokální fotochromaticke Blue-Ray brýle
Jedná se o nové dioptrické fotochromaticke ( samozabarvovací ) multifokální počítačové Anti-Blue-Ray (LIGHT) brýle 0 až +1,5 dioptrií, které umožňují perfektně vidět jak na dálku, střední vzdálenost, tak i na blízko ( počítač, čtení aj. ). Při řízení vozidla brýle umožňují perfektně vidět jak do dálky - na cestu tak i do blízka - na palubní desku, navigací i mobil. Barva černá. Brýle jsou určené jak pro práci u počítače ( programátoři, účetní a pod. ) a i jako běžné čtecí brýle, jako módní doplněk, i ochrana zraku. Anti-Blue-Ray speciální čočky odrážejí škodlivé modré záření z monitoru počítače a tím chrání zrak a působí proti únavě zraku. Vrstvené čočky jsou vyrobeny z optického polyakrylátu s antireflexem, a Anti-Blue-Ray filtrem ( ověřeno testrem ) rám ze speciální velmi pevné a odolné titanové slitiny a nožičky jsou vyrobeny z velmi odolného a pružného plastu. Brýle jsou módní, velmi lehké, odolné a praktické. Cena včetně kvalitního pouzdra. Zavolejte poradím . Tel : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 150,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. Jmeno: Svatoslav Cileček Telefon: