inzerce, prodej, prodám, bazar

Díly pro opravu žaluzií / eshop. /

Kategorie: Okna

Náhradní díly potřebné pro opravy horizontálních žaluzií, pro nejběžnější typy žaluzií naleznete na stránce stránce jsou návody pro nejčastější opravy žaluzií s názornými obrázky a popisem postupu.
Díly pro opravu žaluzií / eshop. /
Podobné inzeráty
Spojka řetízku žaluzií / eshop. /
Spojka spojuje kuličkové provázky - řetízky žaluzií nebo rolet. Tato spojka je univerzální, lze použít bez ohledu na velikost kuliček ovládacích řetízků horizontálních i vertikálních žaluzií nebo řetízků rolet. Určena pro spojení řetízků s průměrem kuliček 3,2 mm i 4,5 mm. objednat lze v e-shopu: foto: e-shop:
Kuličkový řetízek ovládání žaluzií
Kuličkový řetízek pro ovládání horizontálních žaluzií Cena 15 Kč za metr řetízku. Kuličkový provázek pro ovládání horizontálních žaluzií. Nejpoužívanější kuličkový provázek / řetízek s kuličkami průměru 3,2 mm pro většinu typů horizontálních žaluzií. Odkaz na ovládací řetízek:
Vertikální žaluzie / eshop. /
Dodávaná vertikální žaluzie je kompletní, obsahuje lamely ve standardní šířce s ramínky, bílou horní garnýž spodní závaží látek se spojovacím řetízek a klipy pro uchycení na strop. eshop./vertikalni-zaluzie-c-77/vertikalni-zaluzie-p-1354.html Cena dle rozměru a vybraných lamelách. Více na eshop. eshop./1693-large_default/vertikalni-zaluzie.jpg
Řetízky k žaluzii
Řetízky k žaluzii 2m+spojka pro horiz.žaluzie Řetízky k žaluzii 4m+spojka pro vertik.žaluzie Osobní předání Prostějov
Náhradní lamely vertikální žaluzie
Látkové lamely pro vertikální žaluzie. Lamely mají ramínko pro zavěšení a dle volby spodní závaží a spojovací řetízek závaží. + 1,50 Kč/ks řetízek + 9 Kč/ks závaží lamely Cena je 24 Kč za metr délky a jednu látkovou lamelu v látce Sonia. Barvu lamel si lze vybrat na: Odeslání následující týden po objednání, doprava 130 Kč. eshop.
Horizontální žaluzie HIT / eshop. /
Žaluzie HIT je klasická žaluzie jednoduchého designu a osvědčené konstrukce s hliníkovými lamelami. Žaluzie s dlouhou životností, u které lze použít i doplněk převodu - brzdu nebo planetový převod. Cena žaluzie je dle rozměru, objednat lze z eshopu přímý odkaz: