inzerce, prodej, prodám, bazar

Digitalni fotoaparat

Kategorie: Digitální fotoaparáty

Fotoaparát Olympus Mju TOUGH-3005. Vodotěsný. Plně funkční, original balení včetně pouzdra. 2 baterie. Zakoupen ve Fotolab.
Možnost osobní převzetí Pardubice nebo Zásilkovna.
Digitalni fotoaparat
Podobné inzeráty
Panasonic digitální fotoaparát DMC-F3
Prodám digitální fotoaparát Panasonic. Ma veškeré příslušenství. Nabíjecí baterie je uvnitř fotoaparátu. Součástí balení je: - fotoaparát Panasonic - kabel na přenos dat - nabíječka na baterku - taštička na fotoaparát SD karta není součástí balení. Fotoaparát funguje, jen je na displeji vpravo nahoře černé kolečko. Na fotky to ale nemá vliv.
Digitální fotoaparát Canon Ixus 185 - 20Mpx
Prodám tento velmi malý, lehký (120g) a stylový digitální fotoaparát. Vše v původním balení, je jako nový, plně funkční, párkrát použitý jako druhý fotoaparát, nyní nevyužito. Představuje ideální kompaktní fotoaparát, který překvapí obrazovou kvalitou, a přitom ho můžete mít neustále při sobě. Má univerzální zoom, pořizuje snadno a zábavně snímky a filmy HD ve skvělé kvalitě. Ovládání je jednoduché a menu v mnoha jazycích včetně češtiny, takže obsluhu zvládne každý. • 20MPx snímač CCD • integrovaný objektiv 28–224 mm se světelností f/3.2-6.9 • 8× optický zoom a 16× ZoomPlus • HD video (p) • digitální stabilizace • micro USB • 2,7" LCD displej • hmotnost 120 g • rozměry 95,2 × 54,3 × 22,1 mm Původní cena 4600kč. Předání osobně, nebo zašlu Zásilkovnou/poštou.
Fotoaparat Fujifilm Instax Mini 11 SkyBlue - modry
Nabízím k prodeji nový, pouze rozbalený fotoaparát Fujifilm Instax Mini v barvě Sky - Blue - modrý. Fotoaparát je v perfektním stavu, bez jakýchkoliv známek používání, opravdu byl jen rozbalen za účelem nafocení. Jedná se o dárek k nové televizi. K dsipozici jsou 2 kusy. Součástí je originální krabice, manuály, samolepky, fotoaparát, šňůrka na fotoaparát, a 2x AA baterie. Popis výrobce : Instantní fotoaparát vestavěný blesk a selfie zrcátko, bez paměťové karty, bez stabilizace, typ napájení 2× AA, minimální čas závěrky 1/250 s, maximální čas závěrky 2 s, barva modrá, hmotnost 293 g Preferuji osobní předání, po dohodě možné zaslání. Pište prosím pouze mail, tel. vypnutý z důvodu otravování ve 2 ráno
Fotoaparat Fujifilm Instax Mini 11 Lilac Purple
Nabízím k prodeji nový, pouze rozbalený fotoaparát Fujifilm Instax Mini v barvě Lilac- Purple - fialový, purpurový. Fotoaparát je v perfektním stavu, bez jakýchkoliv známek používání, opravdu byl jen rozbalen za účelem nafocení. Jedná se o dárek k nové televizi. K dsipozici jsou 2 kusy. Součástí je originální krabice, manuály, samolepky, fotoaparát, šňůrka na fotoaparát, a 2x AA baterie. Popis výrobce : Instantní fotoaparát vestavěný blesk a selfie zrcátko, bez paměťové karty, bez stabilizace, typ napájení 2× AA, minimální čas závěrky 1/250 s, maximální čas závěrky 2 s, barva fialová, hmotnost 293 g Preferuji osobní předání, po dohodě možné zaslání. Pište prosím pouze mail, tel. vypnutý z důvodu otravování ve 2 ráno
Fotoaparát BENQ - GH600. Popruh a pouzdro.
Prodám tento digitální fotoaparát BENQ - GH600. Starší typ, ale pořád funkční, s pěknými fotkami. Digitální fotoaparát - CCD 16 Mpx, 21x zoom, 3" LCD, SDXC Kromě statických fotografií umožňuje fotoaparát také natáčení videa v rozlišení 1280 x bodů. Odeslání PPL (110kč), Zásilkovna (79kč)
Fotoaparát, bezzrcadlovka Canon EOS M3
Fotoaparát je po velkém servisu a vyčištění za cca 5500Kč, vyměměno několik dílů za nové, taky nový LCD displej, ještě s folií, atd., je celkově vyčištěn. Je to kompletní balení, tak jak byl jako nový koupen, plus navíc je k tomu druhý originální akumulátor a sluneční clona k objektivu. DPD nebo pošta 130Kč nebo Zásilkovna 80Kč. Možné je i předvedení a převzetí v Ostravě, Karviné nebo Havířově. Canon EOS M3 je výkonný systémový fotoaparát, který kombinuje výkon digitální zrcadlovky a přenosnost kompaktu. Nabízí velký APS-C CMOS snímač s rozlišením 24 Mpx, konektivitu Wi-Fi a NFC, výklopný dotykový LCD displej a možnost výměny objektivů. Canon EOS M3 je výkonný systémový fotoaparát, který kombinuje výkon digitální zrcadlovky a přenosnost kompaktu. Nabízí velký APS-C CMOS snímač s rozlišením 24 Mpx, konektivitu Wi-Fi a NFC, výklopný dotykový LCD displej a možnost výměny objektivů.