inzerce, prodej, prodám, bazar

Digestoř ostrůvková Whirlpool

Kategorie: Ostatní

Plně funkční ještě nainstalována, klasický odtah do odvodní trubky, 3x rychlost odtahu, osvětlení.
Výška ke stropu 64cm plus konstrukce schovaná v podhledu 20cm - Celková výška je stavitelná.
Rozměr krytu (oblouku)š:70cm v:60cm.
Digestoř ostrůvková Whirlpool
Podobné inzeráty
Plynová várná deska Whirlpool
Prodám plynovou várnou desku Whirlpool WHIRLPOOL plně funkční ve velmi dobrém stavu. Litinová mřížka turbo hořák + mřížka na WOK pánev. Odkaz na velmi podobnou desku.
Nádoby do mikrovlnné trouby, zn. Whirlpool - NOVÉ
Prodám nádoby na vaření do mikrovlnné trouby, zn. Whirlpool / nádoby na vaření v páře v mikrovlnné troubě Parní nádoby do mikrovlnné trouby na vaření zeleniny, masa, ryb a těstovin - na vaření bez tuku. Ideální i na rozmrazování a ohřívání a uskladnění potravin v chladničce. Tmavá sada nádobí zn. Whirlpool Miska, pařáček, víčko Vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí Pro teploty od -40°C do +120°C Vnější průměr spodní nádoby 21,5 cm, výška 6 cm Celková výška s pařáčkem a víčkem 11,5 cm Nádoba je nová, nepoužitá Cena Kč 180,- Světlá sada nádobí zn. Whirlpool Miska, pařáček, víčko Vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí Pro teploty od -20°C do +110°C Vnější rozměr spodní nádoby 20x21,5 cm, výška 6,5 cm Celková výška s pařáčkem a víčkem 10 cm Nádoba je nová, nepoužitá Cena Kč 180,- Cena za obě nádoby dohromady Kč 320,-.
Ostrůvková digestoř Faber
Nová, nepoužitá, specifikace viz.odkaz
Plynová varná deska Whirlpool AKM 528 JA
Prodám používanou vestavnou varnou desku Whirlpool AKM 528 JA. Vše funguje jak má.
Kombinovaný sporák značky Whirlpool
Prodám kombinovaný sporák značky Whirlpool (Whirlpool ACWT 5G311/IX nerez). Sporák je ve velmi dobrém stavu. V barvě nerezu, která se bude hodit téměř do každé kuchyně. Obsahuje 4 varné hořáky (zapalování hořáků – elektrické integrované v knoflíku; 6 stupňů plamene), časovač (minutku), pojistku plynových hořáků. Sporák nabízí standardní funkce: horkovzdušné pečení, statické pečení, ventilátor, gril a jejich kombinace. Trouba sporáku je vybavena funkcí HydroClean (vodní parní čištění) umožňující jednoduché čištění vnitřních prostorů. V případě zájmu nutný osobní odběr. Míry sporáku: Šířka: 50 cm Výška: 85 cm Hloubka: 60 cm Hmotnost: 40 kg. Objem 60 l. Energetická třída A.
Digestoř Mora OP 630 X
Prodám digestoř Mora OP 630 X. Digestoř disponuje 3 rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a tukovým filtrem proti mastnotám ve formě tkaniny. PC: 1 700, -