inzerce, prodej, prodám, bazar

Difúzně propustná fólie DEKTEN FASSADE II

Kategorie: Stavební materiál

Nabízím roli dizuzně propustné folie Dekten Fassade II od Juty. Role je načatá se zbývajícím návinem přes 45bm/67,5m2 jinak ve stavu nové role. Zakoupená v listopadu 2022. Původní cena 9400Kč, prodávám za 6900kč.
Difúzně propustná fólie DEKTEN FASSADE II
Podobné inzeráty
DIFFLEX THERMO FASSADE,fasádní fólie-UV stabilita
Difuzně otevřená fasádní fólie s neomezenou UV stabilitou a zvýšenou tepelnou odolností. Ideální řešení pro všechny fasádní systémy s otevřenou či částečně otevřenou strukturou, kde je požadována úplná ochrana proti UV záření. Velmi pevné, rychlá a snadná montáž. K vyzvednuti v Kutné Hoře.
Střešní fólie DELTA DORKEN
Rád bych vám nabídl kvalitní stavební fólii DELTA -MAXX PLUS od renomovaného výrobce Dörken. Máte možnost zakoupit 5 kusů této vynikající fólie za velmi výhodnou cenu. Fólie DELTA-MAXX PLUS je vylepšenou verzí klasické fólie DELTA®-MAXX. Fólie DELTA-MAXX PLUS je vyrobena z kvalitních materiálů a vyniká svou vysokou odolností proti vlhkosti, dešti a větru. Díky svému vylepšenému designu nabízí ještě lepší ochranu stavebních konstrukcí před kondenzací a zabraňuje vzniku plísní a dalších nepříjemností. Tato fólie má vynikající paropropustnost, která přispívá k optimální regulaci vlhkosti v budově a zaručuje tak pohodlné a zdravé bydlení. Fólie DELTA®-MAXX PLUS je odolná vůči UV záření a má vynikající trvanlivost, což zaručuje spolehlivost a dlouhou životnost. Fólie DELTA-MAXX PLUS je snadno aplikovatelná a lze ji použít pro různé typy konstrukcí, jako jsou střechy, fasády,.. Uvedená cena je za kus - 75m2 V případě zájmu mě kontaktujte mailem. Můžu ji doručit po trase mezi Třincem a Frýdkem-Místkem.
Parotěsná fólie Guttafol ALU Therm Plus (reflexní)
nabízím přebytky ze stavby - nenačatá role 1,2 x 25 m = 30 m2 Unikátní fólie kombinující parozábranu a tepelnou izolaci střechy. Reflexní fólie s vysokou parotěsností, nahrazující 70 mm tepelné izolace. Tepelná izolace střech s 30% úsporou energie! Reflexní fólie Guttafol Alu Therm Plus v sobě kombinuje vlastnosti parotěsné fólie, tepelné izolace a reflexních účinků. Fólie je vyrobena laminací reflexní hliníkové vrstvy na bublinkovou fólii. Bublinky vytváří 10 mm silnou vzduchovou vrstvu. Hliníková vrstva odráží 92 % tepelného záření zpět do místnosti. Reflexní vrstva spolu se vzduchovými polštářky bublinkové fólie a vzduchovou mezerou mezi fólií a vnitřním obkladem působí jako dodatečná izolace nahrazující až 7 cm minerální vaty. Aplikací fólie se odstraní tepelné mosty mezi izolací a krokvemi. prodám jen komplet role cena je za celou roli !!! k dispozici 2 role jen osobní předání Turnov nebo JBC dle domluvy prosím jen volat - NE SMS na ty nereaguji platí do smazání...
Difúzní membrána JUTADACH THERMOISOL 2 A.P 8,85m2
Difúzně propustná membrána JUTADACH THERMOISOL 2 A.P 5,9m cca 8,85m2. Možný osobní odběr v Brně.
Prodyšný polystyren Baumit Open therm, tl. 100 mm
Prodám zateplovací systém Baumit Open Therm. 17 ks balíků fasádních desek - 500,-Kč/balík. Jedná se o vysoce paropropustný Baumit Open therm polystyren jsou bílé, difuzně otevřené fasádní zateplovací desky na polystyrenové bázi, (μ ≤ 10). Tyto zateplovací difuzní desky jsou speciálně určené na cihelné nebo podobně difuzně otevřené zdivo, s velmi dobrými tepelně izolačními vlastnostmi. Paropropustný polystyren Baumit Open therm je vhodný i pro rekonstrukce a dodatečné zateplení při rekonstrukci fasád. Tyto polystyrenové prodyšné desky jsou nedílnou součástí systému Baumit Open, který je díky svým komponentům zařazen mezi kontaktní zateplovací systémy fasád s vysokým odvodem vodních par.
Fasádní fólie s UV stabilitou pro provětrávané fasády
Prodám DIFFLEX THERMO FASSADE LIGHT, fasádní fólie s UV stabilitou pro částečně otevřené fasády, 1,5 x 50 m - Je to téměř celé balení bez cca 6m2