inzerce, prodej, prodám, bazar

Difuzér 500 ml

Kategorie: Ostatní

500 ml, aromaterapeutický difuzér na esenciální oleje, zvlhčovač s časovačem,7 druhů barev LED světla.
Má velkou 500 ml nádržku na vodu, která se snadno čistí, 7 druhů barev LED světla, režim mlhy
Kromě aromaterapie funguje tento difuzér esenciálních olejů také jako čistička a zvlhčovač vzduchu. Dokáže zlepšit kvalitu ovzduší vašeho domova, chránit ovzduší, odstranit zápach domácích zvířat nebo kouře a ochránit vaši rodinu před příliš suchým vzduchem, mikroorganismy, alergeny, prachem atd.
Poštovné dohodou nebo osobní odběr Praha 8
Difuzér 500 ml
Podobné inzeráty
Krytka objektivu, popruh, clona, difuzer, očnice..
- voděodolné pouzdro na 3 filtry - 99,- - rychloupínací držák / popruh na zápěstí - 149,- - sluneční clona EW-63C průměr závitu 58 mm - 149,- - sluneční clona HB-32 průměr závitu 67 mm - 149,- (není na fotce) - sluneční clona HB-35 průměr závitu 72 mm - 149,- - difuzér na interní blesk - 39,- - difuzér na interní i externí blesk - 59,- - difuzér na externí blesk - 99,- - 3 barevné (modrý, bílý a oranžový) difuzéry na interní blesk - 49,- - očnice EP-15 pro Olympus - 99,- - původní hodnota věcí je přes 2 500,- Při zakoupení celé sady zvýhodněná cena 399,-. Poštovné 30,- obyčejně, nebo 60,- doporučeně.
Humido | Aroma difuzér do auta + gyroskop | Bílý | 2ks
Prodám nový ultrasonický aroma difuzér do automobilu v moderním bílém provedení, viz přiložené fotografie. Jedná se o variantu s automatickým dávkováním vůně při rozjezdu vozidla. Aroma difuzér disponuje dvěma úrovněmi dávkování (po 5, resp. 10 minutách) a je tak vhodný pro každého, kdo tráví velkou většinu času na cestách. Díky krásnému dárkovému balení, vhodné i jako dárek pro někoho blízkého. Součástí balení je: - Aroma difuzér v bílé barvě - 6x vůně (Green Bamboo, Hilton, Pachuli, Sandal Wood, White Tea, Diamond) - Držák pro montáž do větrací mřížky automobilu - USB-C napájecí kabel - 3M lepicí páska - Manuál Preferuji osobní odběr, zaslání přes některého z dopravců (PPL/GLS/DPD apod.) kamkoliv po ČR či na výdejní místa Zásilkovny - doprava přes Zásilkovnu ZDARMA v případě platby předem na účet! Pro více dotazů mne neváhejte kontaktovat nejdříve přes e-mail (zde uvedené telefonní číslo je neplatné) - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.
Humido | Aroma difuzér do auta | Černý | 1ks
Prodám nový ultrasonický aroma difuzér do automobilu v elegantním černém provedení, viz přiložené fotografie. Jedná se o variantu BEZ automatického dávkování vůně při rozjezdu vozidla. Aroma difuzér disponuje dvěma úrovněmi dávkování (po 5, resp. 10 minutách) a je tak vhodný pro každého, kdo tráví velkou většinu času na cestách. Díky krásnému dárkovému balení, vhodné i jako dárek pro někoho blízkého. Součástí balení je: - Aroma difuzér v černé barvě - 6x vůně (Green Bamboo, Hilton, Pachuli, Sandal Wood, White Tea, Diamond) - Držák pro montáž do větrací mřížky automobilu - USB-C napájecí kabel - 3M lepicí páska - Manuál Preferuji osobní odběr, zaslání přes některého z dopravců (PPL/GLS/DPD apod.) kamkoliv po ČR či na výdejní místa Zásilkovny - doprava přes Zásilkovnu ZDARMA v případě platby předem na účet! Pro více dotazů mne neváhejte kontaktovat nejdříve přes e-mail (zde uvedené telefonní číslo je neplatné) - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.
Aroma difuzer
Prodám aroma difuzer světlé dřevo, nepoškozený, stav dobrý, napájení na 220V. Tento aroma difuzér přemění vodu na jemnou vodní páru, přidáte-li pár kapek esenciálního oleje pomocí působením ultrazvuku se rozloží jemné mikročástice, které provoní váš interiér. Účinky aromaterapie jsou prokázané, čich totiž ovlivňuje naši náladu ze všech smyslů nejvíce. Na výběr je 7 barev LED osvětlení, díky kterým dosáhnete chromoterapeutického účinku (terapie pomocí barevného spektra). Ovládání přístroje je velmi jednoduché Mohu zaslat přes zasilkovnu za 79 kč navic.
LUXUSNÍ aroma difuzér MILLEFIORI MILANO
Luxusní aroma difuzér - objem nádoby 100 ml, podsvícení, 6 barev, doba provozu 6 h, doporučená velikost místnosti 30 m², bílá barva, materiál sklo Původní cena: 1.500 Kč
Softbox / difuzér pro externí blesk
Nabízím nový difuzer k externímu blesku, univerzální. Osobní převzetí v okolí Třeboně nebo mohu zaslat Zásilkovnou.