inzerce, prodej, prodám, bazar

Diferák Hurt

Kategorie: Veteráni

Diferák Hurt
Diferák Hurt
Podobné inzeráty
Prodám Hurt převodovku
Prodám Hurt třírychlostní převodovku
Kryty
Triuph Hurt
Subaru Leone, Subaru L - tuning disky, zadní náprava
Subaru Leone, Subaru L Turbo 1982-88 2 ks tuning ocelové disky 5x13 4x140, 1 ks obyč. plechový disk 5x13 4x140, 4 ks original poklice r13 (nejsou stejné), komplet zadní náprava z 4x4, čtyřkolka -diferák, ramena, poloosy, náboje, kotoučové brzdy... (náprava je uložena na psč 56116), veterán, historik, historic, traktor, ... cena za komplet pouze volat - na SMS nereaguji,
mitsubishi lancer evo 1 zadní diferák
prodám stav nálezový výborný nepoškozeno platí do smazání pouze volat
Ural tourist diferak
Prodám kardan ,diferenciál na Ural tourist. Perfektní a plně funkčni zánovni stav. Nasadit a jezdit. Platné do smazání Lze zaslat zasilkovnou.
Dněpr MT 16 11
po revizi stavu, bez TP, s náhonem side i jako solo (oboji v ceně). Originál! Najezdil jsem na něm bezproblémových 5tis km od té doby, co jsem na něm udělal velkou revizi. Originál lak, rozleštěno a nakonzervováno, vč sidekáry. Dutiny ošetřeny rezistinem, spodek sidekáry a blatníky vystříkány anti-gravel. Origo karburátory K-63, navíc sada K65. Bezkontakt zapalování. Aktuálně nepřipojená sidekára, sólo náhon s talířem/hruškou do rychla (jede bez problému 120kmh). V ceně i vidice a diferák ke hnané sidekáře, s novým talířem a hruškou (ale dif v rozebraném stavu). Bez dokladů (nutno na veteránské). K moto bedna náhradních dílů a příslušenství. Origo sada nářadí, manuál a více. Moto je patrně exportní verze na západ ( anglické popisky na řídítkách).