inzerce, prodej, prodám, bazar

Diaprojektor – promítačka diapozitivů

Kategorie: Ostatní

projektor na diáky
promítačka diáků
diaprojektor
promítačka na diapozitivy
projektor na diapozitivy
Diaprojektor – promítačka diapozitivů
Podobné inzeráty
diaprojektor etude
Vintage ruský 35 mm diaprojektor ETUDE 2C s originální | ~~~ Vintage SSSR ruský diaprojektor 35 mm ETUDE 2C s originální krabicí - vyrobeno v 80. letech SSSR Tento ruský diaprojektor byl vyroben v roce 1981 závodem FED (Charkov SSSR) ETUDE 2C je přenosné zařízení pro prohlížení černobílých a barevných diapozitivů 18 * 24 a 24 * 36 mm, zabudování do standardního rámu 50x50 mm. Objektiv: T-3(2,8/80) napájecí napětí -220AC sériové číslo # 758238 Funkční stav. Rozměry: 5,91" délka (15 cm) 4,13" výška (10,5 cm) 2,95" šířka (7,5 cm) Nove nepoužití. See less
Diaprojektor s upraveným posunem diapozitivů shora dolů
Diaprojektor s upraveným posunem diapozitivů shora dolů, posun se provádí stisknutím páčky na přední straně projektoru. Popis funkce. První diapozitiv se vloží do dolního prostoru, potom už můžeme vložit diapozitiv shora, ten zůstane v pracovní pozici, i po následném vyjmutí spodního diapozitivu. další se vloží shora a posun se provede stisknutím páčky. K projektoru je přiložena originální náhradní žárovka Tungsram 100 W, 220 V.
diaprojektor REVUE Autofocus 150A
Prodávám funkční diaprojektor REVUE Autofocus 150AF s elektrickým ovládáním na posun zásobníku diapozitivů. Součástí je 1ks zásobníku a dálkové ovládání propojené drátem s hlavní jednotkou. V balení s originálním návodem a v originální krabici. Vše jak je uvedeno na přiložených fotografiích.
Projektor diapozitivů, promítací plátno
Projektor, promítačka diapozitivů Liesegang Fantimat 150 s ovladačem včetně promítacího plátna. Osobní odběr.
PROMITAČKA DIAPOZITIVŮ
PRODÁM PROMITACKU DIAPOZITIVŮ.VIZ FOTO.PODÍVEJTE SE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY.CENA ZA VŠE 500
Promítačka diapozitivů
Pentacon projektor diapozitivů