inzerce, prodej, prodám, bazar

Diagnostika ventilku vt36

Kategorie: Příslušenství

Prodám zařízení pro programovani ventilku kol,klicenky české menu,cd,všechny značky a ročníky aut,kabel redukce zásuvek,manuál nové plná záruka nabíjecí model ateq vt36 puv cena 400 EU.
Diagnostika ventilku vt36
Podobné inzeráty
Prodám přístroj na programování tpms ventilků ateq VT 36
Prodám přístroj na programovani tpms ventilku kol, možno také zkoušet funkčnost klíčů a dálkových ovladačů aut, menu v českém jazyce,cd, umí všechny značky a ročníky aut, kompletní balení viz foto, nabíjecí model ateq vt36 puv cena 400 EU. Aktualizace zdarma do 25.01.2023. Důvodem prodeje, sešli se mi dvě,viz poslední foto. Nebo prodám tu druhou,ale typ vt 37 , tu za 3900,-
TPMS Go Continental programovací a diagnostický nástroj
Nové nepoužité. SERVIS TPMS TPMS Go - model ATEQ VT36 Nákladově efektivní, robustní a snadno ovladatelný Díky robustnímu krytu a dobíjecím bateriím s dlouhou životností se Continental TPMS Go ideálně hodí pro každodenní dílenské úkoly a rutinní práce v servisních provozech. Náhradní senzory lze naprogramovat přímo, kolo po kole. Pro postup opětovného naučení použijte TPMS Go společně s diagnostickým zařízením nebo proveďte postup opětovného naučení TPMS pro automatické nebo ruční opětovné naučení v souladu s uživatelskou příručkou vozidla. Startovací jednotka od výrobce ATEQ po značkou Continental Kompaktní 2,8 "displej Uživatelsky přívětivá navigace pomocí ovládacích tlačítek Poskytuje všechny základní funkce TPMS Funkce na první pohled: Aktivuje a čte senzory pro systémy monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS) všech značek vozidel po celém světě Programuje všechny přední univerzální poprodejní TPMS senzory Během několika okamžiků zobrazí všechna data senzoru: ID, tlak v pneumatikách, teplotu pneumatik, stav baterie atd. Vyhledávání čísla náhradních dílů TPMS (OE a aftermarket) 3 roky Update Plus v ceně (bezplatný software a aktualizace databáze) Rozsah dodávky TPMS Go: Kapesní zařízení TPMS Go USB datový kabel Nabíječka USB flash disk s PC softwarem WebTPM, programy ovladačů a návodem k obsluze Jazyky DE, EN, IT, FR, HE, ES, HR, KO, CS, DA, NL, FI, HU, NO, PL, PT, RO, RU, SK, SL, SV, TR Rozměry (V x Š x H): 150 x 80 x 25 mm Pořizovací cena TPMS Go zahrnuje první tři roky služby aktualizace softwaru + roční aktualizace zdarma
ČEPIČKY VENTILKŮ - FIALOVÉ - SLEVA
Čepičky ventilků ve fialové barvě. Cena je za sadu 4 kusů Osobní odběr ve Zlíně nebo zasíláme přes Zásilkovnu za 80 Kč ( pojištění, balné, pošta ) Na dobírku nezasíláme. Možné odchylky v barvě jsou běžné. Komunikace pouze přes zprávy.
Čepičky ventilků - černé - SLEVA
Čepičky ventilků v ČERNÉ barvě - VELKÁ SLEVA Cena je za sadu 4 kusů Osobní odběr ve Zlíně nebo zasíláme přes Zásilkovnu za 80 Kč ( pojištění, balné, pošta ) Na dobírku nezasíláme. Lze zaslat i v obálce ovšem na riziko kupujícího za 30 Kč. Komunikace pouze přes zprávy.
ČEPIČKY VENTILKŮ - MODRÁ BARVA - SLEVA
Čepičky ventilků v MODRÉ barvě. Cena je za sadu 4 kusů Osobní odběr ve Zlíně nebo zasíláme přes Zásilkovnu za 80 Kč ( pojištění, balné, pošta ) Na dobírku nezasíláme. Možné odchylky v barvě jsou běžné. Komunikace pouze přes zprávy.
ZELENÉ ČEPIČKY VENTILKŮ - SLEVA
Čepičky ventilků v zelené barvě. * DRUH - 2 stříbrné pruhy, se špičkou ) * Cena je za sadu 4 kusů Osobní odběr ve Zlíně nebo zasíláme přes Zásilkovnu za 80 Kč ( pojištění, balné, pošta ) Na dobírku nezasíláme. Možné odchylky v barvě jsou běžné. Komunikace pouze přes zprávy.