inzerce, prodej, prodám, bazar

Diagnostika předškoláka

Kategorie: Ostatní

Odborná kniha pro rodiče, jejichž děti mají problém v začátcích s mluvením.

Cena je 250Kč + zásilkovna 70Kč. Pokud vezmete více knížek, tak platíte zásilkovnu pouze jednou.
Diagnostika předškoláka
Podobné inzeráty
Encyklopedie předškoláka
Prodám klinu encyklopedie předškoláka - Všechno co musím vědět než půjdu do školy. Je jako nová, nepoužívaná. Nakladatelství - Svojtka & Co. s. r. o.
Encyklopédia predškoláka svojtka
Ve slovenštině, jako nová. Osobní odběr Praha 13 nebo přes Zásilkovnu nebo Balíkovna
Velký rádce předškoláka Dětská kniha nová
Pěkná kniha nejen pro děti předškolního věku, plná nápadů, obrázků a povídání, 126 stran, nakladatelství Klokánek, nepoužitá..
Diagnostika GS-911
Málo používaná diagnostika na BMW od roku 2011.
BYLINKÁŘSTVÍ - DIAGNOSTIKA
Na základě četných přání mých klientů velmi ráda a s láskou opět otvírám OSOBNÍ DIAGNOSTIKY, kdy se s vámi osobně setkám v příjemném prostředí mé pracovny, kam mnozí z vás ještě před ,, korunkou" za mnou rádi jezdili. A jako za ,, starých časů" i teď si spolu popovídáme o vašem trápení, ale i životě, podíváme se společně jaké bylinky pro vás jsou vhodné, sestavím pro vás přesné kúry, tak aby se bylinky navzájem podporovali a pomohly co nejvíce. Samozřejmě součástí našeho povídání je i diagnostika a přesné dávkování bylinek, ale i příjemné posezení a společně strávený čas. Diagnostiky provádím osobně nebo formou telefonického rozhovoru, popřípadě online.
Termovize - termokamera - tepelné ztráty
Provedu TERMOVIZNÍ diagnostiku budov, elektrorozvodů či technologických celků, včetně zpracování potřebné výstupní dokumentace. Diagnostika budov před zateplením (tepelné mosty) Kontrola kvality zateplení budov (termosnímek jako podklad pro reklamaci) Kontrola elektroinstalací a rozvodných skříní Diagnostika mechanických a rotačních zařízení Kontrola izolace potrubí Detekce vodovodního potrubí ve stěně apod. Cena již od 500,- Kč / hod. Měření tepelných ztrát, úniku tepla, izolace, termokamera, termovize