inzerce, prodej, prodám, bazar

Diagnostika Delphi 2020.23 CZ osobni, nákladní

Kategorie: Příslušenství

Prodám diagnostiku Delphi 2020.23 cz nákladní, osobní

Pro automobily do roku 2020 - Podporuje (Win 10, 8, 7, Vista) - česká jazyková verze+návod v cz - nejnovější softwarové vybavení. - připojení přes USB,s každým PC nebo notebookem. - spojit lze většinu osobních a nákladních vozů. - Databáze s více jak 30 000 položkami (47 značek automobilů) jednoduché ovládání, které zvládne i začátečník - umí číst a mazat chybové kódy -zobrazí údaje v reálném čase, základní nastavení ( snímač esp, el. odvzdušnění ABS, reset servisních intervalů, test akčních členů, regenerace filtru pevných částic, kód. vstřikovačů atd, - vestavěné LED světlo v diagnostickém konektoru - Flight recorder – zaznamenávání dat během jízdy - VIN - vyhledávání automobilu pomocí VIN a možnost načíst VIN přímo z vozidla. Sada kabelu pro nakladni automobily 1300,- sada kabelu pro osobni automobily 1200,-
Diagnostika Delphi 2020.23 CZ osobni, nákladní
Podobné inzeráty
Diagnostika Delphi
Prodám interface s OBD + poslední verzi softwaru Delphi 2020.23 nebo Autocom 2020.23 v českém jazyce pro osobní, dodávkové a nákladní vozy,který funguje na Win Vista , 7 , 8 , 10 , 11 / 32 , 64 Bit /. Načítat možno vozy do r.v.2021. Instalace přímo do PC,není třeba žádný virtuální box VMware apod. Možno i samotný software cena 400 Kč. Mám i novější verzi software, která funguje pouze na Win 10 a 11. Po dohodě mohu dodat i jednodeskový přístroj s OBD a hardwarovou úpravou primárně určený pro tuto verzi software. Možnost osobního převzetí s instalací do vašeho PC.V nabídce také diagnostika pro vozidla Škoda,Seat,Audi,VW.
Autodata pro koncernová vozidla
Prodám dílenskou příručku verzi 5.2 2015 nebo verzi 5.3 2016 nebo verzi 6.0 2017 pro vozy Škoda, Volkswagen, Seat, Audi v českém jazyce. V nabídce také dílenská příručka Škoda do 2018. Příručka je určena jak pro domácí kutily, tak i pro autoservisy. Najdete v ní široké množství informací a detailní popisy např: k motorům, převodovkám, podvozkům, karosářským pracím, práce v interiéru, postupy údržby atd. Návody obsahují například postupy k pracím jako jsou výměna rozvodů, opravy motorů a převodovek, výměna nebo oprava spojky/setrvačníku, výměna vstřikovacích trysek, utahovací momenty, podrobná el. schémata a další užitečné informace. Příručka je funkční na Win XP , Vista , 7 , 8 , 10 , 11. Balení obsahuje : externí disk s autodaty, podrobný video návod k instalaci.V nabídce i diagnostika pro koncernová vozidla a diagnostika pro ostatní osobní a nákladní vozidla. Osobní převzetí nebo pošlu na dobírku i na Slovensko.
Diagnostika TOPDON
Dobrý den, prodám autodiagnostiku značky TOPDON, kupována 8.8. 2022, kompletní balení, stále v záruce. Plně funkční. Možnost odzkoušení. INFO: Preferuji komunikaci formou SMS, pouze osobní předání.
Autodata pro osobní a dodávková vozidla
Prodám dílenskou příručku verze 2018.1 v českém jazyce pro osobní a dodávkové vozy. Příručka je určena jak pro domácí kutily, tak i pro autoservisy. Najdete v ní široké množství informací a detailní popisy pro osobní automobily. Rozsáhlé informace pro každodenní údržbu / opravy vozidel . Databáze informací pokrývá: technické údaje mechanických částí - doporučené servisní intervaly (výměna rozv. řemenů, olejů a pod.) - rozmístění identifikačních prvků - utahovací momenty - popisy jednotlivých komponentů a jejich umístění - postupy resetu tlaku v pneumatikách, servisní intervaly oleje, inspekci atd., normohodiny a mnoho dalších.. Příručka je funkční na Windows XP / 7 / 8 / 10 32 i 64bit. Balení obsahuje : Program na DVD nosičích a podrobný video návod k instalaci.V nabídce i diagnostika pro koncernová vozidla a pro ostatní osobní a nákladní vozidla . Osobní převzetí nebo pošlu na dobírku i na Slovensko.
Pneuservis klimatizace diagnostika servis oleje brzdy filtry
Nabízím veškeré služby spojené s: - pneuservisem - údržbou vozidel - mechanické opravy, výměny náplní - příprava na STK - zajištění STK, včetně měření emisí - smluvní odtahy - diagnostika vozidel všech značek - kódování Škoda VW Audi Seat BMW - plnění, detekce, dezinfekce klimatizací od 699,- - přezouvání osobních automobilů, dodávek a offroad Přezutí celé sady 12” - 16” 599,- Přezutí celé sady 17” - 18” 799,- Přezutí celé sady 19” - 24” 999,- Přezutí celé sady s demontáží z auta a montáží zpět od 699,- Po domluvě pracuji i v Sobotu a Neděli Pacov
Diagnostika ELM 327
Diagnostika ELM 327