inzerce, prodej, prodám, bazar

DEZERTY A CUKROVÍ. SLEVA

Kategorie: Kuchařky

Kniha plná sladkostí.
DEZERTY A CUKROVÍ. SLEVA
Podobné inzeráty
kuchařka Zlatá kniha - Dezerty a cukroví - nová
Prodám kuchařku - Zlatou knihu Dezerty a cukroví od Mary Berry s bohatou obrazovou přílohou. Zůstala nerozbalená - zatavená v původní plastové fólii. Po Praze mohu předat osobně, dohoda možná. Mohu zaslat po platbě předem i na dobírku poštou i přes zásilkovnu.
Kuchařky Dezerty a cukrovi
Prodám Zlatou knihu dezertů a cukroví 150,- Kč a Praktickou kuchařku 100,- Kč
Kuchařka "Ovocné moučníky a dezerty"
Prodám kuchařku "Ovocné moučníky a dezerty" z r. 1984.
Úplně nová bezlepková kuchařka
Prodám úplně novou před pár dny zakoupenou bezlepkovou kuchařku. Každý recept obsahuje fotku výsledného jídla, orientační čas na přípravu, případně pečení, složení a postup přípravy. Obsahuje všemožné bezlepkové recepty od polívek, přes hlavní jídla, dorty, dezerty až po vánoční cukroví. Např. vytvořit BL pizzu či koláč, který skutečně nakyne z alternativních surovin je fakt kumšt, kor, aby se to dalo jíst, ne-li bylo chutnější než klasická lepková verze. Stála 550 Kč vč. poštovného. Podívejte se na mé ostatní inzeráty, kdyby se Vám hodilo ještě něco, mohu předat/zabalit spolu. Osobní odběr možný v Ústí nad Labem, cca. jednou měsíčně též na trase Ústí nad Labem Česká Lípa jinak Zásilkovnou/Českou poštou po platbě alespoň poštovného předem. již od 34 Kč. Nerušte mě prosím zbytečně hovorem/SMS, preferuji kontaktní formulář. Děkuji za pochopení.
brožura Domácí cukroví vánoční, velikonoční aj.
Prodám brožovanou kuchařku Domácí cukroví vánoční, velikonoční aj., použitá, zachovalý stav, 93 stran, rok vydání 1995, barevné fotografie. Cena 39 Kč + poštovné, popř. zásilkovna nebo osobní předání v Poličce.
Sváteční pečivo: Cukroví, moučníky, dorty
Prodám kuchařku DR. Oetker - Sváteční pečivo: Cukroví, moučníky, dorty. Přeloženo Alenou Vlčkovou. Vydáno roku 1995 Knižním Klubem Praha. Kniha je v perfektním stavu, jako nová, vhodná i jako dárek. V případě zájmu ráda cokoliv zodpovím, popřípadě pošlu více fotek. Možnost předání v Praze, nebo zaslání poštou/zásilkovnou.