inzerce, prodej, prodám, bazar

detske stropni svetlo Dracek, cena vc.zasilkovny

Kategorie: Ostatní

detske stropni svetlo pro kluka i holku, super stav, puvodni cena byla kolem 1200,-, ted 450,-
detske stropni svetlo Dracek, cena vc.zasilkovny
Podobné inzeráty
Péřová zavinovačka malá a dráček - péřová výplň
1. Péřová zavinovačka malá 70x70 – ve velice dobrém stavu. Vhodná pro miminka s porodní váhou do 2500kg, ve větší peřince by takto malé miminko „plavalo“. Péřová výplň má gramáž cca 350 g. Povlak se stuhou pro pevné zavinutí miminka. PC 700 + 600 povlak. Nyní cena 700Kč 2. Krásná modrá s volánky, velikost 80x80cm, na suchý zip, moc nevyužito = v top stavu, PC 1300 peřinka + 700 povlak, nyní cena celkem 1 200Kč Více info na Koukněte i na moje další inzeráty. Nabízím možnost dopravy poštou i do výdejních míst Zásilkovny (cena 79Kč, případně + 19Kč s dobírkou) nebo GLS.
Péřová peřinka Dráček Kiedroňová
Prodám originální peřinku Dráček, 80x80 cm. Bez vad, včetně jednoho originálního a tří šitých povlaků. Osobní odběr nebo zaslání (cena dle dopravce).
Prodám obraz pro dítě - Dráček - reprodukce, pro děti, A4
Obraz pro děti do pokoje s rámem - Dráček - pohádka - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Zahradní dekorace- Hrající si dráček
Dekorace z bílého cementu. Hrající si dráček. Výška 37 cm, šířka 22 cm, délka 40 cm, váha 12 kg.
Výškově stavitelné stropní světlo
Stropní světlo se 4x žárovkami s paticí E14, světlo lze výškově nastavit. Jedno skleněné stínítko má prasklinu, ale drží v celku, dvě kolečka na závaží jsou deformovaná, ale na funkci stahování to nemá vliv. Světlo nechávám včetně žárovek, jen cena samotných žárovek je 200,-. Původní cena 2300,- Osobní předání Běchovice nebo Poděbrady
Stropní svítidlo světlo Massive
Prodám stropní světlo na dvě žárovky nebo dvě úsporné žárovky, vhodné spíše do ložnice. Lehce ulomená vnitřní hrana světla - viz foto, nelze vyfotit. Zvnějšku v pořádku. Massive Stropní dekorativní svítidlo Ivy Materiál: kov, sklo. Typ zdroje: klasická žárovka, lze nahradit úspornou zářivkou. Patice: E27. Max. příkon: 1 × 60W. Napětí: 220–240V. Krytí: IP20. Energetická třída: bez zdroje (může být A++, A+, A, B, C, D, E). Rozměry: 9,4 × 40 × 40 cm.