inzerce, prodej, prodám, bazar

Detektivky brožované za jednotnou cenu

Kategorie: Detektivky

Jednotná cena 45 Kč za kus. Knihy jsou brožované(pouze kniha Uprchlík je vázaná) a ve výborném stavu. Pošta 85 Kč zásilkovnou do 5-ti kg.
Detektivky brožované za jednotnou cenu
Podobné inzeráty
Prodám detektivky - Ed McBain vázané i brožované
Prodám směs vázaných i brožovaných knih od Eda McBaina Vázané: Ukolébavka - vydání 1. v BB/artu, stav: lehce opotřebená za 50,-Kč, To veliké zlé město - vydání 2. v BB/artu, stav origo zabalená a nečtená za 70,-Kč, Sněhurka ze série Matthew Hope - 2.vydání v BB/artu, stav origo zabalená a nečtená za 70,-Kč, dále 2 Odeonky Třikrát 87. revír - 2.vydání vydané roku 1986, stav dobrý, vazba nepoškozená, nepolitá a Třikrát Steve Carella a spol. - 1.vydání z roku 1979, stav týž, cena 40, Kč/kus, Spousta malých darebáků - 1.vydání z Naše Vojsko roku 1985, stav: dobrý, cena 20,-Kč Brožované: Nokturno, stav zlomené desky, cena 5,-Kč, Romance, stav vynikající, nečtená za 15,-Kč, Vražda předem ohlášená, stav vynikající za 15,Kč a Všichni do jednoho, stav též vynikající taky za 15,-Kč. A ze série Matthew Hope: Kočka v botách, nečtená, stav vynikající za 15 Kč a Kráska a zvíře, nečtená, stav vynikající za 15,-Kč Ceny jsou uvedeny bez poštovného. Knihy jsou ve výborném či dobrém stavu většinou nečtené, dávám přednost menším zásilkám, posílám doporučeně přes ČP v bublinkové obálce či balíčku. Na poštovném se musíme domluvit, případně na osobním předání v Trutnově - v tom případě bez poštovného. Brožky lze libovolně kombinovat. Poštovné záleží na aktuální ceně služby, v případě, že nepotřebujete knihu do 48 hod od odeslání, zasílám ekonomicky a pošta garantuje doručení cca. do 4 dní od podání, v tomto případě a jednalo-li by se o zásilku do půl kila by aktuálně činilo poštovné cca.60,-Kč. Nezasílám do zahraničí ani na Slovensko. Nutná platba předem není-li domluveno OP /osobní předání/. Měna Koruna česká. Kontaktovat mne můžete smskou na mnou uvedené číslo či e-mailem. Na sms odpovídám zpravidla po 13 hodině odpolední, mailovat můžete kdykoliv, budu se snažit odpovědět do 48 h od prvního kontaktu.
Detektivky starší i novější 50 Ks
Prodám detektivky starší i novější, vázané 30 Kč za kus, brožované 20 Kč za kus. Seznam zašlu na vyžádání.
Detektivky za symbolickou cenu
Prodám za symbolickou cenu 30,-/kus detektivky. Knihy jsou v dobrém stavu, některé mají jen lehce ošoupaný přebal/hřbet knihy nebo lehce ohnuté rohy. Viz foto. V případě zájmu ráda podrobně vyfotím. Předání/Platba - platbu jen předem na účet. Zasílám přes Zásilkovnu - 75,- nebo poštou - 60,-. Cena poštovného se může ještě změnit kvůli množství a váze knih. Možnost osobního předání v Českých Budějovicích a v tomto případě jde i platba osobně při předání. Na veškeré dotazy odpovím co nejdříve. Prosím o kontakt emailem nebo SMS zprávou na hovory nemám často šanci odpovídat.
DETEKTIVKY - KRIMI KNIHY -
DETEKTIVKY - KRIMI KNIHY - Nabízím severské kriminální romány - TŘI VTEŘINY (Roslund, Hellström), MARCO (Jussi Adler Olsen), ŠVÉD (Robert Karjel) a jeden český - MÍSTO SETKÁNÍ EDEN (Miroslav Vaic). Prodávám všechny knížky pouze DOHROMADY - za tuto příjemnou cenu: 500 Kč. Předání je možné kdekoli u metra nebo nádraží v Praze. Omlouvám se, ale nezasílám.
VÝPRODEJ KNIH
Vyprodávám knihy, slevím při koupi více kusů, tj. i z jiných inzerátů. Je tam něco od všech žánrů (detektivky, drama, naučné knihy z psychogolie, matematiky atd...). Viz: Knihy: Dalibor Kyzlink - NHL Story / Karel Felt, Ladislav Ježek - Fotbal plný hříchů / Kathleen Winsorová - Věčná Ambra / Joan Seymourová - Věčná Ambra Lady Susanna / Joan Seymourová - Věčná Ambra volné pokračování / Harlan Coben - Chybíš mi / Paulo Coelho - Pátá hora / Harlan Coben - Cizinec /. Každá z knih je jednou čtená, takže jako nová. Pro cenu za konkrétní knihu pište mail, v případě odběru více kusů další sleva. Taktéž slevím v případě odběru více kusů knih z jiných inzerátů, kabelek nebo čehokoliv jiného. Odesílám přes Zásilkovnu. /// knihy nejlepší knihy detektivky četba nesbo matematika psychologie cook taleb steel pancolová brown navarro spánek meditace delaney sport hokej nhl fotbal
Dick Francis
Brožované detektivky z dostihového prostředí od Dicka Francise. 50,- za kus, nebo 1500,- za všechny(37ks)