inzerce, prodej, prodám, bazar

Detailní malířské štětce

Kategorie: Ostatní

Prodám detailní malířské štětce - Klimsch&Co. Sada není úplná - obsahuje velikost 1,3,4,5,6,8. Některé duplicitní.
Detailní malířské štětce
Podobné inzeráty
Štětce + zdarma ostatní malířské potřeby
Nové nepoužívané malířské štětce v bambusovém pouzdře. Jeden štětec je z přírodních štětin. K tomu nová paleta na barvy, používaný držák na štětce a barvy, které jsou už ale několik let staré, takže nevím, zda budou použitelné.
prodam malířské potreby
prodam malířské potreby , válečky, štětce, vaničky…
Zednické, malířské, stavby
Dobrý den, Nabízím zednické, malířské, práce příprava a natáhnutí odpadních systémů a vody natažení elektřiny, realizace pergol výstaby kůlny a spostou dalšího co je okolo toho Zednické práce (zdi natažení do lepidla a štuku následné vymalování, betonovaní podlah a stavby zdí zaslepení starých a do budoucna nepoužívaných otvorů venkovní, zateplení a fasádu) Malířské práce (Vymalování bytových jednotek jakoukoliv barvou) Voda a odpady (natažení přívodních trubek na teplou a studenou vodu dopojení k bojleru, realizace a příprava kohoutu nebo sprchových koutů, odpady příprava k wc umyvadlům, pračkám, myčkám, sušičkám, atd.) Elektřina (natažení elektřiny bez dopojení jističů jen příprava aby se mohli srovnat zdi a podlahy či stropy)
Escoda cestovní štětce watecolor travel brush set
Sada štětců. Párkrát vyzkoušené. Pouzdro přidám. Escoda cestovní štětce na akvarel. Kulaty Round 6 Versatil Kulatý Round 2 Perla Plochý Dagger 1/4 Perla
Malířské dekorační válečky
Prodám malířské dekorační válečky ( viz foto). 21 válečků rozměr cca 16 cm x 5 cm + vanička.
Malířské práce
Nabizim strojní rychlé malířské práce malování bytů pokojů rodinných domů a jiné cena dohodou Prostějov a okolí