inzerce, prodej, prodám, bazar

Deska na plavání, rukávky

Kategorie: Ostatní

1)Deska - koupena ve Sportisimu, použita 1x, v top stavu, 44cm x 33cm,
2)rukávky Hello Kitty - v pořádku, délka 22cm - měřeno ve vyfouknutém stavu, (používali jsme pro školkové dítě)
3)rukávky Ledové království, koupeno v Bambuli, v pořádku, sem tam oděrka barvy při zkoumání, délka 23,5cm,
cena uvedena celkem (v případě jednotlivého odběru Kitty 35, Ledové království 60, deska 110)
Deska na plavání, rukávky
Podobné inzeráty
K vodě: plavky, trika do vody, nafukovací kruhy, rukávky
Prodám (i jednotlivě): - 2x triko na plavání krátký rukáv, zn. pepperts, vel. 146/152, nové, nikdy nenošené, cena 40,- za kus - 1x koupací boxerky, nové, nenošené, vel. uvedena 134/140, cena 40,- Kč - 3x plavky zn. speedo, cena 35,- Kč za všechny 3 ks - Žluté nafukovací rukávky 6 ks, za celkovou cenu 30,- Kč. Vhodné pro menší děti. - Nafukovací rukávky motiv Krteček - měli v pohodě i děti 6 let. Větší otvor než žluté. Sadu červené a zelené dohromady za 40,- Kč. - Nové nafukovací rukávky motiv Krteček nerozbalené za 30,- Kč. - Nový dětský kruh 20,- Kč - 2x nafukovací kruh, 30,- Kč za oba Při odběru více věcí přidám dětský šnorchl zdarma dle Vašeho výběru, až 5 ks. Odpovědi prosím pouze emailem. Osobní odběr Ostrava, popř. Zásilkovna.
Dětské nafukovací rukávky
Nabízím nepoužívané dětské nafukovací rukávky, velikost 30x15 cm. Cena 40,- Kč. Nabízím minimálně používané dětské nafukovací rukávky, velikost 3 - 6 let. Cena 20,- Kč. Osobní předání v Humpolci nebo zaslání poštou nebo do balíkovny nebo zásilkovny. Po dohodě možné předání i v Jihlavě.
Dětský kruh na plavání se sedátkem pro děti od 7 do 11 kg
bezpečný způsob plavání. Dítě nemusíte mít při plavání stále na ruce a zabaví se samo :-) Možnost předání v Praze na Andělu
Dětský  podsedák ,NOSITKO, kruh na plavání a jiné
DĚTSKÉ NOSITKO -VAJÍČKO ZN ROMER- CENA 400KČ , dětské botičky V-18 - cena 70kč jeden pár nafukovacích rukávků- cena 20kč/, nafukovací kruh na plavání průsvitný- cena 70kč, kruh na plavání modrý - cena 30kč plavecká nudle s odolného a pružného materiálu- cena 70kč černo-zlaté karnevalové šatičky -čarodějka-vel. 4-5 let- cena 70kč, 2x hadrový klaun - cena 40kč za oba, stříbrný klaun- cena 60kč dětský podsedak, šedý, 9-18kg - cena 150kč. taneční podložka k připojení k TV- cena 100kč, dětský deštník- cena 30kč, pletací příze - cena 15kč/kus
Nočník, brýle,pleny na plavání, stolička,ruksak, vak,polštář
Prodám NOVÝ dětský baťoh Paw Patrol a nový tyrkysový vak na záda. Cena: 50kč/ks+pošta, NOVÉ plastové hrabičky a pistol s náplní bonbonů, cena:10kč/ks+pošta, NOVÉ . Dále nabízím jednorázové pleny na plavání-vel. L(9-18kg) Babylove, Huggies, Pampers(jedno celé balení+10 rozbalených mix značek), nepropustné podložky do postele, zelinkavé se žabkami brýle na plavání, dětský nočník bílý a zelinkavý s Medvídkem, cena: 50kč/ks+pošta a modrou plastovou stoličku/schůdek s Mickey Mousem a Minnie, cena:100kč+pošta(použito párkrát, jako nové) a pytlík s Disney princeznama+povlak na polštář/možno i včetě polštářku), růžovou čelenku do vlasů s penízky, černé návleky na kotníky(na balet) a hnědá vycpávka do drdolu.
Dětský spací pytel s rukávky
Délka: 84cm, šířka v průramcích: 35cm, v nejširším místě 45cm. Vnitřní materiál: 100% bavlna, středně teplý, doplnila jsem rukávky v délce 22cm, bez vad.