inzerce, prodej, prodám, bazar

Desinfekční gel na ruce 150 ml

Kategorie: Ostatní

Desinfekční gel na ruce na bázi alkoholu, balení po 50 kusech, k dispozici celkem 500 kusů, cena dohodou. Prosím o kontaktování emailem.
Desinfekční gel na ruce 150 ml
Podobné inzeráty
Prací gel Active professional 5l = 100 dávek
Nabízím prací gel universal ve dvou provedeních. Obsah 5l = 100 pracích dávek. Uvedená cena je za 1 ks, tedy za 5 litrů. Gely jsou vhodné na všechny druhy bílého i stálobarevného prádla. Jsou vhodné jak pro praní v pračce, tak pro praní ruční. Jde o stáčenou drogerii, Gel je vyráběn v EU a je určen pro Anglický trh. Gel je vysoce účinný v odstranění nečistot, pachů, je šetrný k vláknům a zachovává stálost barev. Zanechá na prádle příjemnou, svěží vůni. Nedoporučuje se jeho použití na vlnu a hedvábí. Gel je nabízen ve dvou variantách : Active fresh (modrý) - příjemná svěží vůně. Active Aloe Vera (bílý) Zaslání balíkovna nebo osbní odběr Poděbrady - Kluk.
Prací gel 2l / 67 dávek
Nabízím prací gely, každý o objemu 2l a obsahu 67 pracích dávek. Cena za 1 gel je 95,- kč Dostupné varianty : Gel color - na bílé a barevné prádlo Gel Black - na černé a tmavé prádlo Gel Wool @ silk - na vlnu a hedvábí Osobní odběr Poděbrady nebo zaslání balíkovna.
KupMa Chladící půllitr na pivo velký
Pořizovací cena 529,- Nový nepoužitý Špatný dárek Chladící půllitr velký je speciální půllitr, který má dvojité stěny, mezi kterými je napuštěn netoxický, rychle mrznoucí a průhledný gel. Pohár se před použitím vloží vzhůru do mrazáku (aby se tekutý gel rozmístil do celého půllitru) na 2 až 4 hodiny, kde gel rychle zmrzne v jeden velký kus ledu. Gel pak udržuje sklenici velmi dlouho studenou a vaše pivo uvnitř také. Můžete si tak v létě zchladit nejen pivo, ale i jakýkoliv jiný nápoj bez toho, abyste jej museli ředit ledem. Objem sklenice je 600 ml, materiál acrylic.
SPRCOVY GEL +BODY GEL-NOVY
Nepouzite sprchovy gel a body gel s Arnikou od firmy Christian Materne
Tekutá čisticí pasta na ruce
Tekutá čisticí pasta na ruce na silné znečištění ze všech průmyslových oblastí pH kolem 6, bez silikonu přírodní abrazivum. V pracovních provozech jako autoservisy, montážní dílny, strojírenské provozy, opravárenská střediska či lakovny, si několikrát denně potřebujete umýt ruce. Máme pro Vás účinné a systémové řešení. Použijte oblíbenou mycí pastu na ruce PEVASTAR s novou recepturou. Hlavní charakteristiky produktu, jako je dobrá čistící schopnost, příjemný pocit na pokožce a přitažlivá pomerančová vůně, zůstaly zachovány. Pastu nanášejte na suché nebo jemně vlhké ruce a dostatečným promnutím odstraňujte znečištění, poté opláchněte vodou. Nová receptura je šetrná k životnímu prostředí: nová 100%-ně přírodní abraziva - kukuřičná drť nebo drť ze slupek vlašských ořechů omezuje vypouštění plastů do odpadních vod a neucpává odpady dermatologicky testováno a připraveno pro legislativní změny v EU. 10 kg kýbl cena 819 Kč bez DPH. Doprava po celé ČR.
Prací gel TDF 5,5L
Prodám prací gel TDF 5,5L.Kvalitní prací gel za skvělou cenu. K dispozici mám cca 12 ks. Po domluvě možnost poslat na dobírku.