inzerce, prodej, prodám, bazar

Designový vizitkovník stolní otočný Durable

Kategorie: Ostatní

Designový vizitkovník stolní otočný Durable. Osobní vyzvednutí buď kousek od metra Rajská zahrada nebo u metra Nové Butovice nebo poštou/zásilkovnou (pouze po platbě předem na účet)
Designový vizitkovník stolní otočný Durable
Podobné inzeráty
VIZITKOVNÍK (NOVÝ, NEPOUŽITÝ)
Vizitkovník. Velikost A4. Nový, nepoužitý. Cenu nabídněte. Posílám poštou, zásilkovnou, balíkovnou nebo osobně Havlíčkův Brod.
STOLNÍ ELEKTRONICKÉ FOTBALKY ZVÝŠÍ NÁŠTĚVNOST VAŠICH PODNIKŮ
Stolní ELEKTRONICKÉ fotbalky od nás, vám zaručeně ZVÝŠÍ NÁVŠTĚVNOST vašich podniků. Naše ELEKTRONICKÉ stolní fotbalky do vašich barů, heren, restaurací a vináren zcela a ÚPLNĚ ZDARMA!!! IHNED přivezeme!!! Po celé MORAVĚ. VŠECHNY naše stolní fotbalky mají elektronické mincovníky na VŠECHNY drobné mince + bonusy HRY ZDARMA!!. Za pronájem vůbec NIC NEPLATÍTE. My vám vyplácíme každý měsíc podíl z tržby. Servis do 48hodin. Vy se nemusíte o nic starat. Naší předností před ostatními je, že vám stolní fotbalek dovezeme už do 48 hodin po objednávce. Volejte prosím co nejdříve. Tato nabídka PLATÍ STÁLE. Volejte NON-STOP i včetně víkendů!!
Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l
Nová Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Přišlo by vám vhod mít s sebou váš oblíbený horký čaj či kávu? Termoska na čaj Yato Gastro to přesně dokáže. Zvláštností je její dvojitá stěna vyplněná vakuem, tudíž váš nápoj zůstane delší dobu v požadované teplotě. Snášejte zimu bez ohledu na venkovní teplotu s termoskou Yato Gastro. Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Rozhodující vlastnosti termosky Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Termoska Yato Gastro udrží stálé teploty nápoje Ke zhotovení byl použit materiál, konkrétně nerez a plast Termoska Yato Gastro nabízí objem 5000 ml Parametry a specifikace Barva Barva Nerez Vlastnosti Objem 5 000 ml Materiál nerez, plast Další vlastnosti Dvojitá stěna Typ Typ Termosky s pumpou Určení Na pití
NOVÝ Tiger Luxusní designový držák toaletního papíru Safira
NOVÝ! Tiger Luxusní designový držák toaletního papíru Safira s praktickou skleněnou policí Prodám nepoužitý, nový luxusní držák toaletního papíru. Bez vady, v originálním balení. Původní cena: 1 800,-Kč NYNÍ Cena: 999,-Kč Mohu poslat poštou za 99,-Kč nebo nabízím možnost osobního odběru ve Starém Městě u UH. Popis: • Luxusní designový držák toaletního papíru s integrovanou skleněnou policí koupelnové série Safira značky Tiger • Praktická a krásná polička na odložení mobilu, tabletu apod. Umístění 1 ks role • Dovoz Německo • Materiál: ušlechtilá ocel chromovaná a bezpečnostní, kvalitně a precizně zpracované kalené sklo • Barva: stříbrná, lesklý chrom • Rozměry (Š x V x H): 130 x 125 x 108 mm • Šrouby a hmoždinky pro snadné upevnění na stěnu jsou součástí dodávky • Upevnění bez vrtání pomocí samostatně dostupné upevňovací sady Tigerfix č. 1 možné (nutno dokoupit, není součástí) Nabízím také držák na toaletní štětku ve stejném designu viz moje inzeráty. V případě koupě obou produktů nabízím slevu za cenu 2 000,-Kč za oba wc doplňky plus poštovné 99,-Kč.
DRŽÁK SPRCHY SAPHO otočný
Držák do sprchy je otočný a jako nový, použitý, ale chvilku, předělávali jsme koupelnu.Možné prodat jen jeden kus. Cena za jeden.
Mobilní dům, mobilheim, tiny house
Nechce se Vám čekat na stavební povolení a chcete bydlet ihned? Nechcete platit majlant za energie v této těžké době? Anebo hledáte klidné místo k odpočinku, práci, k vodě na ryby nebo pro návštěvy? Nabízíme Vám designový baráček se střechou z modřínového šindele, který je ihned ke koupi. Kvůli své velikosti se baráček jednoduše a rychle vytopí, a díky kompletní izolaci se teplota v baráčku dlouho drží. Baráček byl postaven tak, aby mohl být celoročně užíván a na kvalitě materiálu jsme opravdu nešetřili, aby baráček dlouho vydržel v jakýchkoliv podmínkách. Baráček je vhodný pro nenáročné žití, a můžete si jej vybavit podle svých představ. Rozměr: * Celkem 9m2(4 x 2,2m) Hmotnost: * Cca. 2t Rám: * Ocelová konstrukce 40x40x2mm Opláštění: * Překližka 13mm, ošetřena fasádní barvou * Nesamované prkna - tloušťka 22mm, natřený lazurolem (barva kaštan) Střecha: * Střecha domku je obložena ručně štípaným, modřínovým šindelem, který je známý svou životností a odolností proti povětrnostním vlivům * Modřín je také oblíbený díky jeho tepelně-izolační vlastnosti, a v našich podmínkách vydrží přes 60 let * Jednoduché překrytí modřínového šindele * Překližka 13mm * Samolepící asfaltový pás je umístěn pod dřevěným šindelem, jako hlavní hydroizolační vrstva Dveře: * Kompletně zaizolované * Tloušťka dveří: 7cm * Dveře jsou opálené a na vnější straně dveří je ruční kování * Uprostřed dveří je termoizolační dvojsklo * Kování a mříže přes okno slouží jako designový prvek a zesilňují bytelnost dveří * Dozický zámek Okna: * 2x PVC okna * Termoizolační dvojsklo * Meziskelní mřížka * Odstín: bahenní dub, ladí s dveřmi Podlaha: * Domek je krytý ze spodu překližkou 6mm, která je napuštěna olejem * Poté izolace 3cm polystyrén * Vyztužena jeklem 40x40x2mm * Podlahové palubky 24x146x4000, kvalita AB * Opálená a ošetřená tvrdým voskovým olejem Vnitřek: * Vnitřní pokrytí domku: sádrokarton * Kompletně zateplený: dveře, včetně termoizolačního skla, podlaha, okna, stěny, strop * Stěny a strop 40mm polystyren Elektrika: * Venkovní přípojka na 230V * 3x vnitřní zásuvka * 1x vypínač na vnitřní světlo * 1x vypínač na venkovní světlo * Vnitřní světlo: 3. bodové světlo, seřiditelné 175 000 Kč bez dopravy. Dopravu lze zařídit za příplatek. Mobilheim, mobilheim, mobilni dum, tiny house, zahradni dum, zahradni domek, baracek, domek, chatka