inzerce, prodej, prodám, bazar

Deponie zeminy(stálé či dočasné),Likvidace odpadů-čehokoliv

Kategorie: Ostatní

Deponie půdy,zeminy (stálá či dočasná,stavební odpad).Celková likvidace odpadů čehokoliv.Hmoty,tekutiny,materiálu, atd.Celá ČR.
Deponie zeminy(stálé či dočasné),Likvidace odpadů-čehokoliv
Podobné inzeráty
ULOŽENÍ ZEMINY v zařízení pro využití odpadů IČZ CZJ01098
Uložení zeminy v zařízení k využívání odpadů způsobem R11, dle §14, odst. 2 zákona č. 185/2001 Sb. kapacita zařízení je 9.900 tun IČZ CZJ01098 cena za uložení zeminy dohodou.
Likvidace odpadu za bezkonkurenční ceny
Dobrý den. Nabízíme své služby v oblasti likvidace odpadu. Pokud máte větší ale i menší množství jakého koli odpadu ať tříděného nebo mix. stačí se nám ozvat a Váš odpad ekologicky zlikvidujeme. Díky prostorům a zařízení kde se veškerý odpad třídí a následně je odvážen na zběrné dvory a skládky můžeme nabídnout bezkonkurenční ceny poplatků!! Pozor- nenabízíme žádnou přepravu či odvoz odpadu!! Pro více informaci se neváhejte obrátit na telefoní číslo -
Kontejnery, likvidace odpadů, zemní práce
Provádíme odvoz stavebních odpadů jako jsou stavební sutě, výkopová zemina , směsné a objemné stavební a demoliční odpady. Přistavení kontejnerů na odpad, nakládka bagrem, odvoz a ekologická likvidace. Potvrzení o likvidaci odpadů. Dovoz stavebních materialů jako jsou lomové drtě, štěrky všech frakcí, písek, kačírek, namíchaný zavlhlý nebo suchý beton , cementové potěry, suťové a betonové recykláty ,tříděnou prosetou zeminu , trávníkové a zahradní substráty a další. Zemní a výkopové práce bagrem, výkopy základů stavby , skrývky před zahájením stavby, výkopy pro přípojky , nakládka sypkých materiálů atd. Pro více informací volejte nebo zde:
Zemina za odvoz
Věnuji zeminu ze zahrádky za odvoz a nakládku. Snižujeme zahrádku a je nám líto zeminu vyhodit. Kolečko nemám a při nakládce je třeba překonat cca 20 schodů ze sklepa ven na ulici, takže nějaké nejlépe vzít s sebou. Množství zeminy je určeno následujícími rozměry zahrádky: cca 7m*2,3m*30až40cm (poslední údaj je holy ja odebírané zeminy). Je možnost odvézt také hromádku zeminy smíchané s trochou stavební směsky (viz foto).
Přeprava sypkých materiálů
Nabízíme přepravu sypkého materiálu od 5t do 30t. Likvidace bioodpadu,výkopové zeminy. Doprava štěrku,písku a zeminy. Vše na domluvě.
Věnuji zem
Věnuji zem za odvoz, zem je jílovitě-písčitá, bez kamenů a jiných odpadů (cca 20 m3), vhodná pro srovnání terénu před stavbou či před založením trávníku. Při zájmu předám kontakt na převoz (jedna várka - cca 5 m3) zeminy a zašlu foto zeminy. Místo odběru - Klenovice u Všerub, Plzeň-sever. Info na telefonu - .