inzerce, prodej, prodám, bazar

Depo budík - teplota oleje

Kategorie: Tuning

Nový, nepoužitý CSM-W5247B
Depo budík - teplota oleje
Podobné inzeráty
Budik pro měření bohatosti směsy
Prodám budík depo racing se sirokopasmou lambdou bosh pro měření bohatosti směsi. PC 5800,-
Budík teploty kapalin, tlaku oleje
Nabízím sdružený budík pro zobrazení celkem šesti hodnot. 4x teploty (kapaliny nebo vzduch) a tlak vzduchu, oleje/paliva. Možnost přidat EGT, Wideband Lambda. Rozměry cca 100x70mm. Cena podle druhu snímačů.
Otáčkoměr multifunkční 127mm - nový
Prodám NOVÝ nepoužitý multifunkční otáčkoměr s shift lightem. Vhodný pro tuning a motorsport. Použitelný pro benzínové 4, 6 nebo 8 mi válcové motory Průměr 12,7 cm takže je perfektně čitelný. Shift light (světlo, které ukazuje kdy přeřadit podle toho jak si to nastavíte) má 4cm průměr. Dále zobrazuje nejdůležitější veličiny motoru aby řidič věděl, že je možné motor vytáčet a zároveň měl přehled jak moc je motor zatěžován popř zda nevznikl problém a dalo se tak předejít poškození nebo zničení motoru. Tzn tlak oleje, teplota oleje a teplota chladící kapaliny. Sada obsahuje také všechna potřebná čidla, držák na palubní desku a návod. Osobní předání Horní Datyně (mezi Ostravou a Havířovem) nebo zašlu PPL, ale požaduji 150Kč předem na účet za dopravu.
budíky RAID HP DIAMOND
Prodám budíky RAID HP, série DIAMOND a to - VOLTMETR, TEPLOTA VODY, TEPLOTA OLEJE, TLAK OLEJE. Pouze komplet!!! Součástí čidla.
Budík tlaku turba 2bar
Budík 2bar. Cena 500kč Jindřichův Hradec
Budík na tlak turba
Prodám budík na tlak turba, zbyl mi po prodeji auta. Osobní odběr Plzeň nebo na dobírku