inzerce, prodej, prodám, bazar

Demopanel do prodejny Car Hifi Auto Hifi Audio

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám demo panel z Car Hifi Auto Hifi prodejny. Panel má tři sekce, z toho 2x krajní (P/L) v níž jsou otvory pro reproduktory, spodní části těchto krajních sekcí mají otvory pro subwoofery a prostřední sekce je pro osazení autorádii (prostor pro 18 autorádií o klasickém rozměru 1 DIN).
Obě krajní sekce pojmou celkem 33 párů reproduktorů a jejich spodní část pak celkem 8 subwooferů.

Panel lze osadit až:
9x párem repro o průměru 16.5 cm
4x párem repro o průměru 10 cm
6x párem repro o průměru 13 cm
10x párem oválných repro o rozměru 15 x 23 cm (6 x 9")
4x párem oválných repro o rozměru 10 x 15 cm (4 x 6")
2x subwooferem průměr 20 cm (8")
2x subwooferem průměr 25 cm (10")
2x subwooferem průměr 30 cm (12")
2x subwooferem průměr 38 cm (15")

Panel je nazakázku vyrobený z podýhovaného MDF materiálu. Sekce s autorádii obsahuje dvojdílné posuvné sklo, kterým lze v případě potřeby sekci zakrýt. Prostor za každým reproduktorem je dělený přepážkou, každý reproduktor má tedy svůj potřebný objem pro správný aukustický přednes.
Panel obsahuje řídící elektroniku (řídící deska s relátky je uschována za výklopnou stěnou s autorádii). Reproduktory a reproduktory lze přepínat pomocí tlačítek, která jsou u každého autorádia / reproduktoru. Reproduktory hrají vždy v páru (jako ve vozidle, tzn. pravá / levá strana). K napájení panelu je zapotřebí adekvátní 12V zdroj, který není součástí prodeje. Zdroj se ukládá do spodní samostatně přístupné části prostřední sekce. V horní části prostřední sekce je úložný prostor s výklopnými dvířky.

Rozměry panelu jsou 400 cm (šířka) a 240 cm (výška)

Prohlédnutí možné přímo v prodejně, nutný vlastní odvoz. Panel lze rozebrat na několik částí.
Demopanel do prodejny Car Hifi Auto Hifi Audio
Podobné inzeráty
Nábytek do prodejny
Prodám nábytek na kompletní vybavení prodejny ideálně pro dámské spodní prádlo. Důvodem je zrušení prodejny. Jedná se o těžký a kvalitní nábytek ve velice dobrém stavu. Případná prohlídka je možná po domluvě v Mníšku pod Brdy. V případě vážného zájmu pošlu přesný soupis nábytku.
Prodám vybavení prodejny potravin
Prodám vybavení prodejny potravin: - regály - mrazící pulty - chladící pult na uzeniny - nářezový stroj - pokladnu - váhu - zásoby zboží (potraviny, drogerie) - a další drobné vybavení prodejny K dispozici možné ihned.
Vybavení prodejny - zlatnictví
Nabízím možnost prodeje kompletního vybavení prodejny - zlatnictví. K prohlídce Praha 1 Můstek. Cena dohodou. Likvidace prodejny
Vybavení prodejny drátěný program
Nabízím stojan do prodejny s dětským zbožím. Přidám 20ks papírových tašek. Rozměry na fotografii. Osobní odběr Moravský Krumlov. Koukněte na další vybavení prodejny, nebo napište co by se Vám hodilo...
Vybavení prodejny - vinotéky
Prodám vybavení prodejny - vinotéky,doba používání 2 roky,výborný stav, původní cena 250.000,-, prodejní cena za komplet 70.000,-. Možné prodat vybavení samostatně - cena dohodou. Dřevěné regály na zboží, prodejní pult, stojany na víno Raxi z masivního dřeva a ocele- s kapacitou na cca 800 lahví,nerez pípa na 10 kouhoutů, nerez pípa na 3 kohouty
Drátěný program do prodejny
Vybavení prodejny s dětskými potřebami a oděvy. Různě velké díly drátěného programu na stěnu i do výlohy, v šedé práškové barvě. Háčky na blistry variabilně k zavěšení na všechny díly, oblouky, pojízdný stojan na zavěšení zboží na háčky, event. držáky na kočárky na stěnu atp. Cena za komplet 2500,- Kč. Nutno vidět, osobní odběr.