inzerce, prodej, prodám, bazar

DEKY, HÁČKOVANÉ ZVÍŘATKA

Kategorie: Ostatní

Nabízím pletené deky+háčkovaná zvířatka, chrastítka, šnúrky na dudlík - vše je ruční práce. Vytvorím i jinou barvu a velikost.Celá ČR
Ceny od 200kč + poštovné
DEKY, HÁČKOVANÉ ZVÍŘATKA
Podobné inzeráty
Háčkované výrobky, hračky, deky
Ruční výroba, háčkované deky vhodné pro miminka, hračky různých velikostí, čepičky na zimu nebo polštářky. Z krásné heboučké příze s Atestem pro děti do 3 let. Možnost na výběr různé barvy. Nejlépe meil, pošlu vzorník barev. Ceny dle druhu a velikosti.
Playgro - hrací deka s tunelem zvířátka
Hrací deka s tunelem je ve velmi dobrém stavu. Popis: zvířátka se stala motivem pro barevný potisk hrací deky s tunelem, kterým mohou děti odvážně prolézat. Přednosti: rozvojí zrak a hrubou motoriku. Skladba a funkčnost: závěsný síťovaný tunel zavěsná zvířátka s kousátky hračky jsou odnímací pro samostatnou hru podložku lze lehce složit a vézt s sebou. Vhodné pro děti od narození Materiál: textil Rozměry podložky: 66,5 x 32 cm Rozměr balení: 58 x 50,5 x 6 cm Parametry: délka 90 cm, šířka 50 cm.
Háčkované tulipány
Nabízím háčkované tulipány a háčkované narcisky různých druhů a barev
Deky
Háčkované deky po malé. Top stav. Používané do kočárku a do postýlky. Pro více info prosím pište.
NKD Home - Deky, přikrývky - nové
Prodám nové nepoužité měkoučké deky s květinovým vzorem.Rozměry 130x170 cm. Deky mám dvakrát.Původní cena 349 Kč.Cena je uvedena za kus.Doprava dohodou.Mám i další inzeráty.
Vzorované deky s chlupem
Nabízím pro zájemce 2 vzorované deky s chlupem. Lze využívat i jako přehozové deky. Rozměry dek jsou : šířka 130cm X délka 200cm Nabízím buď jednotlivě, nebo kompletně. Cena za 1 deku 250,- Kč. V případě zájmu lze po dohodě vyzvednou osobně na Dobříši, nebo zaslat zásilkovnou/balíkem ČP+90,- Kč. Děkuji za zájem. Andrea Müllerová ( )