inzerce, prodej, prodám, bazar

Dekorační mechový obraz

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám nový dekorační obraz
Dřevo dub v kombinaci s plyskyřicí a stabilizovaným mechem .

Rozměry obrazu : 45*26 cm

Možnost odeslání formou zásilkovny případně osobní předání v Myslechovicich u Litovle.
Dekorační mechový obraz
Podobné inzeráty
Dekorační mechový obraz z pruhem..
Prodám nový dekorační obraz Dřevo dub v kombinaci s plyskyřicí a stabilizovaným mechem . Rozměry obrazu : 43*26 cm Možnost odeslání formou zásilkovny případně osobní předání v Myslechovicich u Litovle.
Mechový kulatý obraz s kapradinami
Mechový kulatý obraz v průměru 41cm, lakovaný do černé lesklé barvy. Použití mechu: Finský sobí světle zelený mech, kopečkový francouzský středně zelený, plochý francouzský
LED kulatý mechový obraz 41cm
Mechový kulatý obraz v bílé barvě, vyplněný prémiovým Finským sobím mechem v kombinaci s LED osvětlením a kovovým rámečkem vytvoří dominantu vašeho domova.
MECHOVÝ KULATÝ KRUH 27CM
Mechový kulatý obraz v průměru 27cm, lakovaný do černé lesklé barvy . Použití mechu : Finský sobí natural bílý mech, kopečkový francouzský středně zelený, plochý francouzský vlasový, kapradiny, eukalyptus.
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Mechový obraz / obraz ze stabilizovaného mechu
Rozměry obrazu jsou 80 x 50 x 7cm a celková výška obrazu je cca 13cm. Obrazy jsou ručně vyrobené ze stabilizovaného mechu, rostlin a sušených hub tzn, že jsou bezúdržbové. Do obrazů je používán pravý, přírodní mech, který je stabilizován za pomoci konzervační látky. Rámy jsou smrkové, mořené, nabarvené nebo lakované. Obraz nesmí přijít do kontaktu s vodou nebo být skladován ve vlhkém prostředí. Vystavení přímému slunečnímu svitu snižuje životnost obrazu.