inzerce, prodej, prodám, bazar

dekorační chňapky

Kategorie: Ostatní

Prodám 4 zánovní dekorační kuchyňské chňapky, čisté, nepoškozené, prací, cena 30,- za kus.
dekorační chňapky
Podobné inzeráty
Krasne ručně šité tašky a chňapky
Různé motivy, velikosti. Případne je možno ušít na míru dle zadání. Tašky s kapsickaminuvnitr i zvenku. Pohodlné složení do mini velikosti, krasne se vejdou do kabelky. Cena tašky 80 Kč. Chňapky pár 80 Kč. Při koupi tašky + chňapky cena 140 Kč.
Kuchyňské chňapky
Kuchyňské chňapky. 100% bavlna + režný termolín. Termolín má výborné izolační schopnosti, nepropustí horkost. Chňapky jsou na poutko. Různé vzory. Šité na zakázku 190kč/ks
dřevěná zahradní dekorační studna pr.125 drewbo
Dřevěná zahradní dekorační studna pr. 125 cm drewbo. Materiál dřevěné dekorační studny, masivní jehličnaté dřevo, povrchová úprava dekorační studny impregnace mořidlem. Rozměr dřevěné dekorační studny pr.125 cm.
Dekorační síť bavlněná 1x2m, oko10cm
Prodám málo používanou dekorační síť z tohoto eshopu: Používali jsme na obrázky na stěnu. Zaslání zásilkovnou při platbě předem za 79,-
Chňapky - 2 druhy
Prodám chňapky na obě ruce. Nové, nepoužité, bavlněné. Modrá s bílými pruhy, prošívaná: 175 Kč Červená s bílými puntíky a světle modrým lemováním: 150 Kč. Zásilkovna 80 Kč, PPL balík pro Tebe 70 Kč, Balíkovna 65 Kč (vše jsou ceny při platbě předem). Preferuji mail.
Nový dekorační zaplétaný polštářek klubíčko 3 prameny
Nový dekorační růžový zaplétaný kulatý polštářek klubíčko ze 3 pramenů, 100% bavlna, mikroplyš plněný dutým vláknem. Vhodný jako hračka pro miminka i dekorační polštář (i pod loket na sedačce např. při kojení ). 100 % bavlna, plněný dutým vláknem. Průměr 20 cm. Možné poslat.