inzerce, prodej, prodám, bazar

Dekorace ze svatba - výzdoba do kostela

Kategorie: Ostatní

Prodám mašle, vhodné na výzdobu do kostela.
Dekorace ze svatba - výzdoba do kostela
Podobné inzeráty
Prodej kostela svatého Václava v Roudníkách, ev.č. T0004
Ev.č. T0004 Připravil jsem pro Vás jednu netradiční, zato velice zajímavou nemovitost na prodej. Touto nemovitostí je kostel svatého Václava v Roudníkách s přilehlým hřbitovem. Kostel pochází z druhé poloviny 14. století a byl vybudován v románském stylu, nyní je však gotický. V 70. letech 20. století byl kostel rekonstruován a zhruba o 20 let později prohlášen za kulturní památku. Celý kostel obklopuje hřbitov, který má rozlohu 2.682m2 a město Chabařovice zaštiťuje jeho správu na základě nájemní smlouvy s majiteli. Tento vesnický kostel prošel velmi zajímavým a bohatým stavebním vývojem. První zmínka o něm pochází z roku 1352. Nejedná se však o rok jeho výstavby. Z této nejstarší fáze se zachovala loď. Dnešní vrcholně gotický presbytář se sakristií pochází až z poslední čtvrtiny 14. století. Hmotu kostela dotvořila pozdně gotická věž z první čtvrtiny 16. století. Vstup do kostela se nachází na západě, tedy v rámci věže. Jím se vstoupí do podvěží, z něhož vede široký vstup do lodi, ze které je krásný pohled na hlavní oltář. Monumentální kamenný oltář byl dílem sochaře Hörnigka ze saské Pirny a do kostela byl vestavěn v roce 1607. Oltář je situován v presbytáři, který je oddělen od lodi vysokým triumfálním obloukem. Při dříve zmíněné rekonstrukci v 70. letech 20. století byly přemístěny varhany z roku 1882 z kostela svatého Martina ze zaniklé vesnice Tuchomyšli. Varhany byly renovovány nynějšími majiteli a jsou stále dobře naladěné, jak můžete slyšet ve videoprohlídce. Na západě kostela dominuje k lodi přisazená mohutná hranolová věž. Presbytář s trojbokým závěrem je od obdélné lodi odsazen. K presbytáři, zpevněném na nárožích a na severní straně opěrnými pilíři, z jižní strany přiléhá přízemní sakristie. Loď i presbytář kryje sedlová střecha. Věž je pak ukončena stanovou střechou a sakristie vysokou střechou pultovou. Majitelé koupili tento kostel před devíti lety od trmické farnosti a od té doby se o kostel náležitě starali a pořádali zde různé náboženské akce, především tedy bohoslužby. Postupem času nynějším majitelům ubývalo sil, až se nakonec rozhodli pro vyhledání nového majitele. Někoho, kdo by se o kostel staral se stejnou vervou, jako se vždy starali oni. Trocha historie, více fotografií a informací o kostelu na vás čeká na těchto stránkách: V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat Cena: včetně provize RK a právního servisu, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Svatební dekorace fotokoutek na prodej
Nabízíme k prodeji svatební dekorace i svatební vybavení pro vaši svatbu. Mám k dispozici svatební fotokoutek 1999 Kč, svatební posezení z palet 999 Kč, svatební rám s lapači 1999 Kč, svatební sladký koutek 1299 Kč, svatební malířský stojan 1299 Kč, sladký bar 1299 Kč, svatební lucerny 150 Kč/ks, svatební polštáře 90 Kč/ks, svatební deky 90 Kč/ks, svatební lampy 150 Kč/ks, svatební vázy 130Kč/ks atd. Vše je na domluvě. Svatba, svatební studio, svatební obřad, svatební den, svatební hostina, svatební vybavení, vybavení svatby, vybavení pro svatby, sweet bar, wedding day, velká svatba, malá svatba, venkovská svatba, Veselka, dekorace na svatbu, svatba venku, venkovní svatba. Na fotkách je pouze zlomek věcí, na vyžádání zašleme všechny položky.
Tajemství pražských klášterů, Josef Pepson Snětivý
Prodám novou (nečtenou) knihu. Anotace: "Přijměte pozvání do čtveřice pražských klášterů na Hradě a Hradčanech. Každý z nich nabízí úchvatné příběhy, okamžiky triumfů i ponížení, tajemná a neprobádaná zákoutí Stejně jako celou paletu půvabů, za něž vděčíme architektům a stavitelům, sochařům, malířům, šikovným mistrům svého řemesla a v neposlední řadě sestrám či bratřím, kteří v nich sídlili či dodnes sídlí. Vydejme se za tajemstvím a krásou kláštera benediktinek u baziliky sv. Jiří, bosých karmelitek u kostela sv. Benedikta, kapucínů u kostela Panny Marie Andělské se sousední Loretou a nakonec voršilek u kostela sv. Jana Nepomuckého." Osobní odběr Praha 10 - Horní Měcholupy, Praha 5 - Nové Butovice nebo Zásilkovna 65,- Kč.
Lososová/meruňková svatba
Prodám zbytky věcí ze svatby jako celek. Mašle na židle(cca 70ks), organzy na stoly, květinová výzdoba, balónky, srdíčko na prstýnky, výzdoba na auta, ramínka(ženich/nevěsta), svícínky atd. Více foto pošlu, bohužel nelze vložit více fotografii. Osobní odběr Brno Žabovřesky nebo mohu zajistit přepravní společnost a cenu dopravy bych přičetla k ceně. Při rychlém jednání sleva.
Svatební výzdoba, dekorace, brána - slavobrán\a
Posílám dál po sobotní svatbě různé dekorace v barvách bordo-červeno-zlatobílá. Nabízím: * VÝZDOBA NA VŮZ NOVOMANŽELŮ (CYLYNDR, MAŠLIČKY bez SRDCE), TAKÉ PRO SVATEBČANY CCA 8-10 AUTA -PRO PRSTÝNKY (polštářek + břízová kulatina - dohramady 240 Kč) -SVATEBNÍ KAPESNÍČKY - 1 Ks/5 Kč - SVATEBNÍ BRÁNA, SLAVOBRÁNA - 2.500 Kč vč. výzdoby (dřevěná, od partnera dělaná, vlastní odvoz nutný!) - SVÍTÍCÍ LAHVE S KORKY 1 Ks/20 Kč s korkem 1 Ks/ 65 Kč (za sadu sleva), DEKORAČNÍ vázičky S BIO LEVANDULÍ A KAMÍNKY * MAŠLE PRO OBĚD 2 Ks PRO NOVOMANŽELE 2 Ks/190 Kč * PERLIČKY, OKVĚTNÍ LÍSTKY RŮŽÍ, SRDÍČKA NA STOLY (vše 180 Kč) * ZLATÁ ORGANZA S KRAJKOU cca 8 M (150 Kč) *30 Ks MAŠLIČEK (na vozy, kliky, zábradlí, lahve..) (vše 190 Kč) *svítící kuličky 4 Ks * LAMPIONKY - jako girlanda (krabičky poskládané a zavěšení, vhodné jako dárek pro svatebčany, ozdoba na stoly, auta apod.) (vše 380 Kč) *KORNOUTKY pro sušené květiny - zdarma PRO VÍCE INFO - volejte pište , nejlépe os. odběr klatovsko, petrovicko, sušicko. Není problém zaslat více foto (komunikace přes e-mail - nejlépe sms - poté foto ofline komunikací) Děkuji
Prodej domény dekorace výzdoba
Prodej domény Pro bližší informace kontaktujte na email: info@ Děkuji