inzerce, prodej, prodám, bazar

Dekorace, rámečky, obraz, polštářky, vějíř....

Kategorie: Doplňky

Retro panenka k dekoraci 150 Kč (panenka sedí, stojí). Nový vějíř dřevěný přivezený z Indie - délka složeného 20 cm 80 Kč. Dětský obraz a dva polštářky dětí na skútru 200 Kč. Cestovní adaptér - výměnné vidlice pro celý svět 150 Kč. Rámečky na fotky, dekorace. Další fotky mohu zaslat do e-mailu. Pro více informací pište prosím na e-mail Osobní odběr obec Petrohrad, v případě zájmu mohu zdarma dovézt do Podbořan, Rakovníka, možné zaslání poštou nebo zásilkovnou.
Dekorace, rámečky, obraz, polštářky, vějíř....
Podobné inzeráty
Světelná dekorace, 2 druhy
Světelná dekorace- 2 druhy Nabízím k prodeji světelnou dekoraci s motivem hor nebo motýla na květině. Dekorace je vyrobena z březové překližky. Uvnitř dekorace je LED osvětlení, díky kterému se stane dekorace velmi zajímavým doplňkem. Dekorace může posloužit i jako originální dárek. Na výběr jsou 2 motivy: Hory a Motýl s květinou Dekorace je osazena úsporným LED osvětlením. Napájení je zajišťováno přes microUSB konektor. Připojit tak můžete běžné typy nabíječek mobilních telefonů, powerbanky, počítače nebo zásuvky s USB výstupy. Každý má doma nepoužívanou nabíječku a USB kabel od starého mobilního telefonu. Proto zdroj napájení ani USB kabel pro připojení nabíječky není součástí balení. Velikost panelu je 30x30 cm. Hloubka je pouhých 2,1 cm. Součástí dekorace je i stojánek. Uvedená cena je bez poštovného. Možnost osobního předání v Ústí nad Orlicí nebo České Třebové.
Dekorační polštářky a výplně do polštářků
Prodám různé nové nepoužité dekorační polštářky i náplně do polštářků: 1) Dva nové stejné polštářky, rozměr 45 x 45 cm, zelená lesklá saténová látka s černým plastickým vzorem na jedné straně. Cena 250 Kč za oba dva dohromady. 2) Dva nové polštářky, nesundavací potah z jemného barevného saténu (BA+PES), náplň PES, rozměr 38 x 38 cm, praní na 40°, oba za 80 Kč. 3) Nový barevný polštářkový vnitřek zn. Christel (Ikea), 45 x 30 cm, cena 50 Kč. 4) Nový světlounce modrý polštářkový vnitřek zn. Irma (Ikea), 35 x 35 cm, cena 40 Kč. Pište prosím přes odpovědní okénko níže, ne sms, děkuji.
vějíř na zeď
Prodám krásný čínský malovaný vějíř na zeď š:cca 130cm. Telefon:881500.
vějíř na zeď
Vějíř na zeď šířka 220cm výška 130cm
Obrazy do kuchyně, pracovny, bílé rámečky
Prodám: Obraz letadlo I, II v dřevěném rámu 45 x 28 cm. Obraz do kuchyně I, II v dřevěném rámu 39 x 22,5 cm. Obraz auto v dřevěném rámu 38,5 x 26 cm. Obrázky ve skle k dekoraci do kuchyně 20 x 20 cm Bílé rámečky 35 x 35 cm. Dohromady nebo samostatně. Navrhněte cenu.