inzerce, prodej, prodám, bazar

DEKORACE na zeď Spící oči nové

Kategorie: Nábytek pro děti

Dřevěná dekorace na zeď znázorňující spíčí očička.

Sada obsahuje 2 spící oči s oboustrannou pásku na zadní straně 22cm jedno oko

Zajímavý doplněk pro dětičky do dětského pokoje
Osobní odběr Litoměřice. Možno i zas lat za poplatek
DEKORACE na zeď Spící oči nové
Podobné inzeráty
Mantinel na zeď postele Lusito
Luxusní Ochrana zdi za postel značka Lusito, vyro´ben na zakázku. zateplení zdi postele. Mantinel do pokojíčku. Chránič na zeď pokojíček. Rozměr 50cm x2m. Krásná růžová, malinová barva. Čalounění za postel do pokojíčku. Prodávám bez kapsáře - jakýkoliv jiný tam lze připevnit. Pouze osobní odběr Vysoká nad Labem. Čalouněný chránič na zeď. Zeď u postele. Čalouněný nástěnný panel do pokojíčku.
Dětský metr + dětský věšák
Dětský dřevěný metr na zeď a věšák se zajíčkem. Obojí nové, nevyužité. Kupováno zde:
dekorace na zeď
Prodám dekoraci na zeď-dva motýlky z dřevěné překližky.
Obrázkové dekorace na zeď
Barevné obrázky nejen na zeď Rozměr archu 60 x 40 cm
Koberec PAT a MAT - Auto
Nabízím koberce nebo dekorace na zeď PAT a MAT, motiv Auto. Rozměr: 95 x 133cm, 100% nylon, protiskluzové. Nové, ještě zabalené. Při odběru většího množství kusů sleva. Případný osobní odběr: Praha 10, Praha 4, Příbramsko. Dětské koberce PAT a MAT jsou vhodné do každého pokojíčku nejen jako dekorace, ale tyto koberce jsou i správnou motivací k hraní dítěte a rozvoji jeho fantazie.
Koberec PAT a MAT - Skákací panák
Nabízím koberce nebo dekorace na zeď PAT a MAT, motiv Skákací panák. Rozměr: 80 x 160 cm, 100% nylon, protiskluzové. Nové, ještě zabalené. Při odběru většího množství kusů sleva. Případný osobní odběr: Praha 10, Praha 4, Příbramsko. Dětské koberce PAT a MAT jsou vhodné do každého pokojíčku nejen jako dekorace, ale tyto koberce jsou i správnou motivací k hraní dítěte a rozvoji jeho fantazie.