inzerce, prodej, prodám, bazar

DEDRA šuplíky / budík / fotorámeček

Kategorie: Doplňky

Organizér je tvořený 3 kostičkami, které jsou libovolně otočné. Nahoře jsou hodiny / budík na 1 tužkovou baterii. Uprostřed jsou fotorámečky na 4 fotografie nebo jakékoliv obrázky. Dole jsou 2 šuplíky. Celková výška 23 cm, rámečky mají rozměr 7,5 x 7,5 cm. Jako nové, krátce používané. Předání v Českých Budějovicích nebo poslání poštou za 89 Kč (balík na poštu) nebo přes Zásilkovnu za 69 Kč.
DEDRA šuplíky / budík / fotorámeček
Podobné inzeráty
Fotorámeček ryby na 6 fotografií
Prodám zcela nový, nevybalený, stylový fotorámeček pro ty nejkrásnější momentky. K zavěšení. Fotorámeček pro vložení 6 fotografií, rozměry rámečku: 68*30 cm. Materiál PP
Budík digitální "Chameleon" (čas, datum, teplota)
Stolní digitální budík - hodiny - datum - teploměr. Tvar kostky o rozměrech 7,5 x 7,5cm. Budík je vybaven barevným LED podsvícením, takže v noci vždy uvidíte kolik je hodin. Budík kromě času zobrazuje také datum a teplotu v místnosti. 7 barev podsvícení, 8 melodií budíku. Reaguje na dotyk. Provoz na 3x AAA baterie. Barva bílá. NOVÉ.
Dřevěný fotorámeček
Prodám dřevěný fotorámeček 20x15cm
Fotorámeček
Fotorámeček na 4 fotky Lze pověsit na zeď nebo opřít o opěru. Osobní předání v Senici na Hané nebo pošta
Fotorámeček nový 3 kusy
Prodám fotorámeček z plastu se skleněným krytem na 6 fotek 15x10cm. Je nový nevybalený. Rozměry: 46cm x 34cm. Mám 3kusy. Cena 100,-Kč za kus. Možnost předání Beroun nebo Lety u Písku.
Fotorámeček na fototografie
Fotorámeček na 3 fotografie či otisk dětských ruček, nohou. Rámeček je možné použít i na jednu fotografii. Barva na otisk v ceně rámečku. Barvy k dispozici růžová, černá a modrá. Cena za kus 100,-. Velikost fotografie 10x15 cm. V případě zájmu prosím do zpráv. Zasílám zásilkovnou i na Slovensko 80,-. Mám i větší množství.