inzerce, prodej, prodám, bazar

Death Stranding: Directors Cut - PS5 - NOVÁ

Kategorie: Herní konzole

Nová zabelana hra na PlayStation 5
Preferuji osobní odběr Mirovice po dohodě Příbram zasilkovnou při odběru více her viz můj profil
Death Stranding: Directors Cut - PS5 - NOVÁ
Podobné inzeráty
PS4 - Ghost of Tsushima Directors Cut
Prodám originální hru na Playstation 4 - Ghost of Tsushima Directors Cut. Hra je v perfektním stavu, plně funkční, bez škrábanců. Hra je včetně originální krabičky. Možnost osobního odběru v Praze, pokud osobní odběr není možný, posílám přes Zásilkovnu. Zásilkovna: Platba předem + 70kč k ceně, Dobírka + 100kč k ceně Na prodej mám více her, než je na tomto účtu zveřejněno. Možnost výběru z dalších 50 her. Při koupi více her se platí jen jedno poštovné. Možnost také přikoupit originální ovladač Dualshock 4 (799kč). Prosím o první kontakt přes email (kontaktní formulář), telefon je smyšlený.
Playstation 4 PRO Death stranding limited edition
Prodám PS4 PRO Death Stranding Limited Edition s velmi originálním ovladačem, k tomu druhý ovladač a nabijecí stoján. Origo krabici mám ale nemůžu ji najít (hledá se :D). Pro více info pište. Přihazuji hry viz foto.
PlayStation Dualshock 4 (V2) - Death Stranding Limited Editi
Plně funkční, nepoškrábaný. Součástí limitované edice PS4 Pro Death Stranding. Exkluzivní ovladač. Nepoužívaný, jen vystavený. Bezdrátový ovladač, integrovaný reproduktor, touchpad, gyroskop, akcelerometr, tlačítko pro rychlé sdílení. Rozhraní: USB, line-out (3,5mm jack).
Death Stranding PS4
Dobrý den. Prodám hru Death Stranding na PS4. Okolí Liberce
Death Stranding - hra na PS4
Dobrý den, prodám Death Stranding: 399kč V případě zájmu mi zavolejte, upřednostňuji osobní odběr v Hradci Králové, případně možnost zaslání na dobírku. Podívejte se i na mé jiné inzeráty. :-)
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!