inzerce, prodej, prodám, bazar

Dědková: Křehčí než porcelán

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu Dědková, Jarmila: Křehčí než porcelán. Vimperk, 1997. Skvělý stav. Osobní odběr Vysoké Mýto či Česká Třebová, případné poštovné hradí kupující.
Dědková: Křehčí než porcelán
Podobné inzeráty
Dědková: Kamínek v botě
Prodám knihu Dědková, Jarmila: Kamínek v botě. Vimperk, 1998. Skvělý stav. Osobní odběr Vysoké Mýto či Česká Třebová, případné poštovné hradí kupující.
Popelčin valčík - Jarmila Dědková
Kniha je v dobrém stavu.
Romány pro dívky, náctileté - Rudolf, Jahodová, Dědková atd.
Prodám romány pro dívky. Viz foto. Mohu poslat poštou (150Kč) nebo zásilkovnou (65kč). V případě dobírky budu chtít poslat poštovné předem na můj účet (špatné zkušenosti...), v rámci Ostravy se dá domluvit osobní převzetí (bydlím za Klimkovicemi). Pokud se nedovoláte, napište prosím sms, ozvu se jak to půjde.
Hra lží: Dvě pravdy a lež (Fantasy pro mládež)
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Fantasy pro mládež Počet stran: 208 , pevná vazba Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Fantasy pro mládež Počet stran: 208 , pevná vazba Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč Co kdyby celý váš život byla lež? Co kdybyste neměli ponětí, komu můžete věřit? Jak hluboko byste vrtali, abyste odhalili pravdu? Dva měsíce předtím, než jsem zemřela, zmizel bratr mé nejlepší kamarádky. Kam nebo proč Thayer odešel, nemám tušení, ale vím jistě, že to byla moje vina. Za svého života jsem dělala spoustu strašlivých věcí, kvůli nimž mě lidé nenáviděli, a možná jsem dokonce někoho vyprovokovala k vraždě. V zoufalé snaze vypátrat vraha moje znovunalezená sestra-dvojče Emma předstírá, že je já, a luští mnohé záhady, které jsem po sobě zanechala – můj tajný deník, zamotaný milostný život, nebezpečné... Co kdyby celý váš život byla lež? Co kdybyste neměli ponětí, komu můžete věřit? Jak hluboko byste vrtali, abyste odhalili pravdu? Dva měsíce předtím, než jsem zemřela, zmizel bratr mé nejlepší kamarádky. Kam nebo proč Thayer odešel, nemám tušení, ale vím jistě, že to byla moje vina. Za svého života jsem dělala spoustu strašlivých věcí, kvůli nimž mě lidé nenáviděli, a možná jsem dokonce někoho vyprovokovala k vraždě. V zoufalé snaze vypátrat vraha moje znovunalezená sestra-dvojče Emma předstírá, že je já, a luští mnohé záhady, které jsem po sobě zanechala – můj tajný deník, zamotaný milostný život, nebezpečné...
KNIHY VIZ. TEXT
MIX KNÍŽEK: Encyklopedie "Více než 1000 zajímavostí ze světa zvířat" - cena 100 Kč; FC BARCELONA (víc než fotbal) - cena 100 Kč; TARY (příběh parkouristy) - 50 Kč; KVĚTÁKY SE NENOSÍ - 40 Kč; MŮJ FANTASTICKÝ ÚSPĚCH A JINÉ PRŮŠVIHY - cena 40Kč; TAJNÁ DVOJKA A+B - 40 Kč. Možno osobní odběr Jenštejn, Praha Vinoř, Kbely nebo letiště Ruzyně. Nebo poštou, platba předem na účet, poštovné 75Kč. Ne dobírka.
Alenka z planety Země
Sci-fi příběh pro děti mladšího školního věku o neobyčejně zvědavém děvčátku žijícím na konci 21. století. Alenka je už od malička trochu jiná než její vrstevníci. Zhruba ve čtyřech letech se u ní začala projevovat schopnost ztrácet se v nejnevhodnější okamžik a docela náhodně dělat objevy, které překračují možnosti i těch nejschopnějších vědců. Alenka se chystá do první třídy, a právě proto, že se od svých spolužáků bude pravděpodobně trochu lišit, rozhodne se její tatínek sepsat některé příhody, které se Alence skutečně staly, a tyto zápisky poslat paní učitelce. Doufá, že by se jí pak s Alenkou mohlo lépe pracovat. Čtenáři se mj. dozvědí, jak byla jeho dcera při narození brontosaura a jak ho pomohla zachránit, jak odhalila záhadu pyramid vymřelé civilizace na Marsu, jak zabránila meziplanetárnímu konfliktu i to, jak se zúčastnila vědecké výpravy do kosmu.