inzerce, prodej, prodám, bazar

dávkovač granulí

Kategorie: Kočky

Prodám nový nepoužitý dávkovač granulí.
Kupovaný v prosinci 2022.
Osobní odběr.

Tesla Smart Pet Feeder Camera

Vždy včas a v té nejlepší kvalitě dostane krmení váš domácí mazlíček díky dávkovači krmiva Tesla Smart Pet Feeder Camera, ať už doma jste či nejste. Vyjímatelná nádoba na krmivo o objemu 4 l je vhodná pro jakékoliv suché krmivo o velikosti 2-10 mm. Nádoba je navíc částečně průhledná, díky čemuž budete moci průběžně sledovat aktuální stav krmiva. Plánování krmení poté zajistí aplikace Tesla Smart dostupná pro iOS i Android. V aplikaci můžete jednoduše naplánovat několik časů krmení s různou velikostí jednotlivých porcí a krmení lze vydat také manuálně po stisknutí tlačítka na těle dávkovače, aplikace je v českém jazyce. Dávkovač krmiva Tesla Smart Pet Feeder bez problému funguje i v případě výpadku proudu, díky praktické záložní baterii. Díky zabudované HD kameře s nočním viděním, reproduktoru a mikrofonu, budete vždy přesně vědět co vaši mazlíčci právě provádějí.

Pomocník, který nakrmí a pohlídá vaše mazlíčky
Velká průhledná 4 l nádoba pro krmení do zásoby
Lze naplánovat několik časů krmení i různě velkou porci
Jednoduché nastavení a plánování krmení přes mobil
Aplikace pro iOS i Android
S HD kamerou, reproduktorem i mikrofonem
Lze ovládat i manuálně
Záložní baterie
dávkovač granulí
Podobné inzeráty
Automatické krmítko Hoison
Prodám automatické krmítko pro kočky Hoison. Nové, stáří cca 3 roky nepoužívané, nevhodný dárek, původní cena 8 000,- kč. Sleva dohodou. Hlavní funkce Wifi HD kamera - inteligentní kamera, díky které můžete sledovat vašeho domácího mazlíčka i v době kdy ste daleko od něj. Jednoduše přes váš mobilní telefon. Pořizování fotek: Zachycení všech báječných momentů. Ano, jednoduše můžete zachytit každičky moment a sdílet ho s přáteli rovnou z vašeho mobilu. Slyšet a mluvit: Mikrofon a reproduktor zajišťuje bezproblémovou komunikaci mezi vašim mazlíčkem a vámi. Pokud jste např. v práci, stačí zapnout mikrofan a váš mazlíček vás uslyší a vy zas uslyšíte jeho. To vše v reálném čase. Zábava a odměna: Hrajte si společně s vašim mazlíčkem. Pobídněte pejska, ať přijde k dávkovači a odměňte ho pořádnou porcí granulí nebo pouze jedním kouskem. Pomocí aplikace jedním tlačítkem uvolníte porci granulí. Odkudkoliv! Dávkování granulí: Jednoduše si v aplikaci nastavíte krmný plán. Např. 9:00 uvolnit 5ks granulí, v 11:00 uvolnit 3ks granulí apod. Automatická váha: dávkovač disponuje integrovanou váhou, díky které budete informování o stavu grranulí v zásobníku. WiFi Připojení: Bezdrátové připojení, díky kterému se můžete připojit kdekoliv. Kompatibilní s mobilními telefony s operačním systémem Android a iOS.
Dávkovač granuli
Kdo levné prodá automatický dávkovač granuli pro kočky aspoň na 2 kg granule nebo 1.5 okolí Plzeňský kraj
Dávkovač krmiva
Automatický dávkovač krmiva Eyenimal poskytne vašim domácím mazlíčkům optimální porce krmiva až 3 x denně i bez vaší účasti. A protože menší porce vícekrát za den prospívají kondici, jste na nejlepší cestě k chlupáčovu zdraví! Jednoduché ovládání 3 tlačítky vám umožní rychlé a pohotové nastavení s kontrolou na LCD displeji dávkovače. Dávkovač ze zdravotně nezávadného plastu pojme 5 kg suchého krmiva. Vhodný pro malé psy a kočky.
Britská koťátka
Nabízím k rezervaci 2 britská koťátka bez PP, narozená 5.3.2023. Kocourka a kočičku. Koťátka budou naučená na běžný chod domácnosti, škrabadlo, záchod a zvyklá na děti. Budou odčervená a 1x naočkovaná. Do nových domovů půjdou s očkovacím průkazem a balíčkem granulí, na které budou zvyklá. Na posledních dvou fotografiích jsou rodiče koťátek. Rezervační poplatek činí 1000,-, jde o nevratnou částku. K odběru budou ke konci května.
Britská koťátka s PP
Malá chovatelská stanice Furry Happiness má k dispozici koťátka vrhu F. Koťátka se narodila 13.12.2022. jsou plně socializovaná, zvyklá na rušnou domácnost a dvě malé děti. Oba rodiče jsou testování na HCM, PKD a samozřejmě FELv a FIV. Koťátka jsou krmená především syrovým masem a superpremiovou řadou granulí. Mají absolvovaná 2 očkování, odčervení a jsou již kastrovaná. Samozřejmostí je výbavička do začátku, očkovací průkaz, kupní smlouva, kopie testů rodičů a doživotní chovatelský servis. Ráda zodpovím veškeré dotazy a poskytnu bližší informace na tel. čísle. Britská zlatá, britské koťátko, britská koťátka, britská koťata, zlatá stínovaná, stříbrná stínovaná
Granule Whiskas pro kočky od 1 roku
Prodám 4 krabice granulí Whiskas s hovězím masem po 800 gramech. Datum spotřeby rok 2024. Cena za kus.