inzerce, prodej, prodám, bazar

datová kazeta HP Ultrium (C7971A)

Kategorie: Ostatní

prodám 8ks nerozbalených a 1ks rozbalené HP Ultrium datové kazety 200GB (C7971A). Cena za kus. Cena za všechny 1000,-Kč. Zaslání na Zásilkovnu/Balíkovnu s platbou předem +85,-Kč/+70,-Kč nebo vzvednutí osobně ve Štětí.
datová kazeta HP Ultrium (C7971A)
Podobné inzeráty
IBM LTO 3 Ultrium mechanika + řadič, kabel
Prodám zálohovací mechaniku IBM Ultrium LTO3. Mechanika je plně funkční, vyčištěná. Přidám propojovací kabel SCSI. Stačí vložit SCSI řadič do jakéhokoliv stolního PC a propojit. Na pásky lze pak nahrávat veškerá data (používám Iperius Backup). Raději bych preferoval osobní předání, kdy mohu ukázat funkčnost. Prodávám jako celek. Zasílám poštou, při platbě předem nebo na dobírku, při platbě dobírky předem. Cena dopravy: -pošta 140,- Kč -pošta na dobírku 200,- Kč Mechanika by měla umět i číst pásky LTO2, ale to nemám vyzkoušené. Prodávám z důvodu přechodu na LTO 6. SCSI řadič do PCI slotu, který jsem používal sám přidávám. Spadl mi ze stolu a upadl jeden kondenzátor (našel jsem ho a přidávám na přiletování), ale stále funguje. Tento řadič lze případně na internetu koupit za 250,- Kč. Přidám ještě jeden řadič, jeho funkčnost ale nemám vyzkoušenou.
Egyptská datová sim
Egyptská datová sim 20gb dat Využito cca 5gb Vhodné pro někoho, kdo poletí na dovolenou. Původní cena 35$
Datová sim
Datová sim,100GB/měsíc,300,-kč/měsíc
Datová karta 100GB
Datamánie, datová karta 100GB (Měsíc) Stačí nabít kredit 300kč/měsíčně a máte 100GB internetu. Z karty je také možnost volání za 15kč/den. Karta nová, neaktivovaná! Upřednostňuji první kontakt e-mailem, během dne jsem většinou v práci, odepíši všem. Možnost osobního odběru v Teplicích po dohodě Litvínov a okolí Zaslání poštou, pouze po předchozí domluvě a platbě na účet. +100kč Poštovné
Zálohovací box Fujitsu Primergy SX10 + 3x LTO 3 mechaniky
Prodám zálohovací box Fujitsu Primergy SX10 do racku pro až čtyři zálohovací mechaniky. Součástí je 3x LTO-3 Ultrium zálohovací mechanika. Rozhraní: SCSI Kabely ani pásky nejsou součástí. Dohoda je možná.
Nerozbalené datové kazety HP Ultrium C7972A 400GB
Prodám datovou kazetu HP 400GB. Nepoužívané a ještě ve fólii. Cena za kus 200kč. Cena za všechny 500kč. Nejlépe osobní přední.