inzerce, prodej, prodám, bazar

Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey
Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey
Podobné inzeráty
Edice Kolumbus
Prodám knihy z populárně naučné edice Kolumbus nakl. Mladá fronta: 5 - Cesta větrů - Jefremov I.A., 1961 - 50,- 6 - Historie skoro detektivní - Ivanov Miroslav, 1961 - 40,- 10 - Oloupená smrt - Jandera Alexander, 1962 - 50 15 - Ztracená pyramida - Goném M.Z., 1963 - 40,- 21 - Praobyčejná zvířata - Veselovský Zdeněk, 1964 - 60,- 33 - Rok mezi gorilami - Schaller George B., 1969 - 50,- 36 - Člověk a delfín - Lilly John C., 1968 - 60,- 68 - Učenci a pohané - Sklenář Karel, 1974 - 40,- 69 - Myšlení, děj neznámý - Levi Vladimír, 1974 - 30,- 80 - Zlaté stíny, pádící kopyta - Schaller George B, 1980 - 45,- 82 - Ve stínu člověka - Jane van Lawicková Goodallová , 1978 - 120,- 101 - Lidé od jezera - Leakey R. Lewin R., 1984 - 50,- 102 - Záhada rakoviny - Závada Jan, Vonka Vladimír, 1984 - 40,- 104 - Šimpanz Nim - Terrace Herbert S., 1985 - 30,- 105 - Rouby života - Nouza Karel, 1985 - 40,- 107 - Tíwanaku, klenot And - Šolc Václav, 1986 - 50,- 111 - Srdce neznámé - Fejfar Zdeněk, 1987 - 40,- 112 - Polidštěná galaxie - Pacner Karel, 1987 - 50,- 120 - Tajemství námořních katastrof - Skrjagin Lev N., 1990 - 60,- 123 - Tři ženy krále Vladislava - Macek Josef, 1991 - 55,-
Dokonalý život - Být průměrný, není normální, Richard Drakin
Nová kniha. Richard Drakin, lehce znuděný mladý muž, si začíná uvědomovat, že mu v životě něco schází. Náhodou si přečte zprávu o nepříliš slavném odchodu významného generálního ředitele. Napadne ho oslovit jej a získat od něj návod, jak být v dnešním světě skutečně úspěšný. K jeho překvapení John Rock na setkání kývne. Dojde k úmluvě, ve které se John zavazuje provést Richarda místy a příběhy, které navždy ovlivní jeho život. Nechte se strhnout ostrými dialogy a dějem, který vás zavede do různých koutů světa, k výjimečným lidem a jejich osudům, které mohou změnit váš život. Bláznivá, zdánlivě nepřipravená cesta okolo světa, divoké situace, tajemství, mystifikace a postupné poznávání jednoho druhým vás udrží v nepřetržitém napětí. Neobyčejný příběh má od samého začátku rychlý spád a než se stačíte nadechnout, zamrzí vás, že jste na konci.
Dr.Richard Feder ŽIDOVSKÉ BESÍDKY 1+2+3 /1912/
Originální v Čechách první osvětové základní dílo židovské poučné vázané knihy o třech svazcích, kultivovaně nadčasově zpracované nejen pro židovskou populaci. Vydal roku 1912 ve svém působišti ctihodný , osvícený a úctu vzbuzující Dr.Richard Feder, představitel našeho židovského etnika působícího státotvorně v česko-německých kruzích na území mj.tehdejší ČSR s důrazem na rozvoj svých kulturních tradic. Díky jeho svědectví je zaznamenáno znemožnění odsunu movité části česko-německých židovských rodin z území ČSR do Anglie v roce 1938, představiteli tamních ve vládních kruzích angažovaných židovských rodin. Tento skutek se rovnal odsouzení k smrti. Přes krutý osud, který ho potkal se nikdy nesnížil do role ublíženého chudáka, který parazituje na úkor STÁTU a jeho občanů /prezident Světového židovského kongresu Ronald Lauder - úroveň Reflex - CO TO JE - PARAZIT NA 6 - LAUDER/ či se prezentuje svým tragickým příběhem. Odměněn za svůj pevný čestný mravní postoj byl mj.úctou širokého okolí a Bohem danou možností dožít se požehnaného věku. No, kde že loňské sněhy jsou, ta nová cháska se nezakecá, ale čest panu Dr.Richardu Federovi nedělá. Cena kompletních původních třech svazků 7500,-Kč pevná. Platí po dobu zobrazení.
Profesionální válečník - Richard Marcinko
Prodám knihu Richard Marcinko - Profesionální válečník, první díl ze série knih. Kniha je ve výborném stavu. Pošlu Zásilkovnou na dobírku, případně osobní odběr v Hradci Králové (nebo po dohodě předání na více místech v ČR).
Velká kniha o biciklech: R. Ballantine, R. Grand
Prodám knihu od autorů Richard Ballantine, Richard Grand : Velká kniha o biciklech. Kniha je vázaná s přebalem, velmi zachovalá, velký formát, 192 stran, křídový papír, barevné obrázky. Nakladatelství GEMINI, rok vydání 1993, vydání první. Velmi reprezentativní encyklopedie o jízdních kolech. Poštou nebo zásilkovna.
Rybářské knihy
Prodám následující seznam knih jako celek za 1990 Kč: Jak na ryby (technika rybolovu a jiné praktické návody) - Antonín Kotyšan Sedí rybář u vody - Vilém Werner Základy našeho rybářství - Václav Dyk Sladkovodní rybářství - John Bailey Jak se loví bílá ryba - Kai Chaluppa Ryby zblízka - Zdeněk Šimek Chytání pstruhů v Americe-Richard Brautigan Chodíme na ryby - Stanislav Vodinský Žertujeme kolem vody humorný rybářský slovník - Milan Pohunek Minimum pro rybáře - Petr Skalka Sumec - Jozef Mihálik Sladkovodní ryby - Jiří Čihař 1000 + 1 rada pro rybáře - Jaromír Říha Milión nadějí pro rybáře - Stanislav Vodinský Zápisník šíleného rybáře - Václav Fikar Ryby v našich vodách - Stanislav Lusk Umělé nástrahy kromě umělých mušek - Otto Pospíšil Pstruholov v Amerike - Brautigan, Richard Příručka rybáře - Pascal Durantel Sportovní rybářství - Zdeněk Šimek Rybárstvo muškárenie - Adam Sikora Stříbrný lipan - Jaromír Tomeček Ideálně osobní předání v Ivančicích (popř. po domluvě v Brně) nebo mohu zaslat i poštou. Mob.: +420 Inzerát platný do smazání. Podívejte se i na mé další inzeráty.