inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji pejska(fenku)

Kategorie: Psi

S těžkým srdcem daruji 3 letou fenku křížence (ovčák+rotvajler)Jmenuje se Leontýnka (Týnka)
Je to velmi dobrý hlídač... Ideálně k domečku na zahradu.
Je zvyklá na pejska a kočičku.
Rodinné důvody
Daruji pejska(fenku)
Podobné inzeráty
Daruje někdo pejska?
Dobry den, měla bych zájem o pejska či fenku nebo pejska na tom nezáleží chtěli bychom pejska do bytu na mazlení. Je někdo takový? kdo by daroval pejska do dobrých rukou. Číslo je neplatné. Pište prosím na email. Děkuji ????
nedaruje někdo pejska?
Dobrý den, pro mou babičku, která mě požádala o pomoc, sháním pejska menšího vzrůstu. Babička bydlí na vesnici v baráčku a má větší zahradu. Sice pejsky měla, má zkušenosti, ale nezvládla by v jejich letech převychovat staforda, jestli se chápeme. Představuji si pro ní nějakého malého pejska, který si rád poleží, bude rád za teplo domova a nebude vyžadovat kilometrové procházky. Bude mu stačit vyvenčení na zahradě. občas nějaká kratší procházka..zkrátka nějakého gaučáka, který tyto podmínky ocení a bude spokojený. Mohu se zaručit, že o pejska bude dobře postaráno a babička Vám bude posílat foto, jak se pejsek má. Jestli o někom víte, kdo by daroval pejska, tak se mi ozvěte na čísle 842822. Děkuji.
Pejska,fenku jezevčíka
Dobrý den ,scháním pejska,fenku jezevčíka. Prosím zdarma,nebo velice levně. Moc děkuji za všechny nabídky.
Hledám pejska krysaříka na krytí
Sháním na krytí drobnějšího pejska pražského krysaříka (cca 2 kg) pro svou fenku. Nejlépe jižní Čechy, ale nebráníme se dojet i dále. Prosím o odpovědi s fotkou a váhou pejska na email: krysarik888@ děkuji
Německá doga
Ahoj jmenuji se Berry je mi plus mínus 4 až 5 let jsem poslušný nekonfliktní.Jsem dost společenský nerad jsem sám potřebuji pohyb nejlépe někoho kdo má baráček se zahradou tam budu šťastný. Dostal se ke mne v podvyživeném stavu pejska jsem dala do kupy Bydlím v malém bytě a pro pejska to není ideální, sama mám fenku stafordšírskeho bulteriéra a nemaji spolu žádný problém. Z toho důvodu musím pejska dát pryč je čipovaný a kastrovaný. Je to miláček. Hodně mazlivý a velice poslušný, budu velice ráda když přijde do dobrých rukou a najde se někdo kdo se ho ujme a nebude už putovat od člověka k člověku. Cena po dohodě.
Daruji fenku
Daruji 7 letou fenku Moskevačku, zvyklá na děti, výborně hlídá. Může být s dalšími psi, ale nemá ráda kočky. Není kastrovaná,ale už mít štěňata nemůže. Důvodem je stěhování