inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji můj chov zbylých slepic a kohoutu.

Kategorie: Drůbež

Zdravím, daruji mix slepiček i kohouty jedná se
o 3 kohoutky a 5 slepiček nečistokrevných jedinců jsou momentálně ve snůšce)
-kohouti Vlašky koroptví D300..2)
-vlaška koroptví.. 1)
-slepice nečistokrevné..4)
odhadován věk na jeden až 2 roky. zatím pravidelná snůška. Telefon Email AlexBZS1194@
Daruji můj chov zbylých slepic a kohoutu.
Podobné inzeráty
Přípravky k ošetření proti čmelíkům u slepic
Zůstalo nám trochu přípravku proti čmelíkům - už nevyužijeme, nabízíme tedy dál - kdo potřebujete, ozvěte se. Jen vše najednou - neodlíváme. Děkujeme za pochopení :-) Je toho cca 5 ml (v originálním balení), což vystačí na ošetření např.: - hejna 25 slepic o hmotnosti 2 kg/ks - hejna 20 slepic o hmotnosti 2,5 kg/ks - hejna 16 slepic o hmotnosti 3 kg/ks Je to počítáno na 2 aplikace v rozmezí 7 dnů, které jsou potřebné na jedno ošetření - dle návodu, který je samozřejmě přiložen. Dávkuje se 0,05 ml na 1 kg hmotnosti hejna, rozmíchá se v pitné vodě k napájení. Ochranná lhůta na vejce je 0 dnů a na maso 14 dnů. V balíku bude i cca 1,5 kg křemeliny do popeliště a na nátěr kurníku. Funguje v mezičase, kdy není možné použít přípravek do vody (minimální odstup jsou 3 měsíce.) **************************************** Osobní převzetí možné v Praze cca 1x týdně, obvykle v úterý (Chodov, Háje...) nebo středu (Modřany, Chodov, Háje...). Lze i na některé ze zastávek na trase Benešov - Praha hl. n. Nebo zašlu přes Zásilkovnu (80 Kč), Balíkovnu (65 Kč) nebo Českou poštu (dle ceníku) - po platbě předem na účet.
kurník zateplený - Profi
Prodám kurník na objednávku. Rozmery š.105 d. 160 v.130 od podlahy a od zeme 170 cm. Vše kompletně zateplený. Kostra je lepená a sešrubovaná pro větší pevnost.Všechny spáry a spoje kde se může dostat voda , jsem slepil,aby mráz kurník nepoškodil a kurník neposlal do kopru.Uvnitř osb desky,které jsou ve spárách zase slepený aby se tam nedostal parazit. V dutině polystyrén tl.4cm z venku palubky.Na střechu jsem použil asfaltový šindel kde spáry v krajích jsou lepené UV lepidlem proti slunci a mrazu. Zavírání kurníku řídí motorek řízený počítačem se senzorem na světlo.Napájení bud baterie, které vydrží v pohodě 1 rok a nebo ze sítě 230V. Jde nastavit i čas kdy se má zavřít a otevřít. V kurníku je napáječka na vodu, která jde pohodlně vyčistit když je potřeba. Podlaha je z vinylového lina které je velmi tvrdé a pevné aby nedošlo k protrhuní zhrnovákem. Čištění je z boku velkými dvířky přímo do bedýnky, kterou dáte pod kurník. Žádné vozíky, rošty a tyto prkotiny co se musí složitě čistit a pořád se zadrhavají a ucpavají kolejničky. Prostě jednoduše za 5 min vyčistěný a jdete na pivo. Kdo bude chtit tak mužu i natřit lazurou jakou si vyberete. Poradím i umístnění jak by měl být kurník postavený proti slunci atd. Výroba kurníků není můj zdroj příjmů ale zábava.Proto se snažím dělat vše v klidu a pečlivě.Každý se může přijet první podívat, kde jsi vše ukážeme a vysvětlíme.V žadném případě mi to nebude vadit.Jde nàm přeci o to, aby se naše zvířátka cítila štastně a měla důstojné zacházení.Chovu slepic se věnuji přes 15 let a už vím co je pro slepice dobré a co špatné.Z tohoto důvodu se snažím vyrábět kurníky tak, aby byly co nejlepším zázemím pro slepičky a praktické pro chovatele. Menší vychytávky usnadňují chovateli práci a čas.Dnešní uspěchaná doba to prostě vyžaduje.Jinak jestli váháte s chovem slepic jestli ano či ne, tak vám můžu říct, rozhodně se toho nebojte a zkuste to. Není to zase tak náročné, když dodržíté pár zásad a pravidel.Když to řeknu hodně zjednodušeně, tak příjde doba, že budeme rádi, že máme doma aspon ty vajíčka. A proto všechny chovatele zdravím a přeji aby se vše povedlo dle vašich představ a snů. S pozdravem Michal
Kohoutci na chov
Prodám 4 mladé kohouty na chov. Jeden je kohoutek české kropenky zlaté ( zakoupeno vloni na jaře několik kuřátek od chovatele), ostatní jsou z vlastního chovu kuřat vychovaných kvočnou. Foto mám 2 kohoutů, ostatní můžu nafotit v případě zájmu. Jsou pěkně vybarvení, hodní. Kropenka 300 Kč, ostatní 250 Kč.Doprava možná po domluvě.
Prodej loňských kohoutů
Prodej loňských kohoutů
nasadova vajicka, vejce vlaska koroptvi
prodam z cistokrevneho chovu. vysoka oplozenost.40 slepic 5 kohoutu
Násadová vejce - Redcap
Prodám násadová vejce slepic plemene Redcap. Redcap je anglické plemeno slepic, které se vyznačuje po dobu cca 4 let neklesající vcelku vysokou snůškou vajec(200 ks). Jsou vzácné a jsou zapsané v červené knize. Chovám je již pět let a není výjimkou váha vajec v dospělosti přes 70 g. Slepice i kohouti se vyznačují růžicovým hřebenem s tím, že kohouti hřeben mají velice mohutný, dlouhý, nepadá do stran a v zimě neomrzá. Momentálně chovám tři nepříbuzné kmeny z Anglie a Německa. Volejte po 18. hodině.