inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji kocourky

Kategorie: Kočky

Daruji zdarma dva kocourky, o které se po úmrtí majitele nemůžeme již postarat.
Daruji kocourky
Podobné inzeráty
Kocourky RAGDOLL s PP
Chovná stanice CHS Daisy, CZ nabízí k prodeji dva kocourky plemene Ragdoll. Do nových domovů odejdou s průkazem původu, očkovacím průkazem, dvěmi povinným očkování a naučené na zachůdek. Kocourky byli narozené 6.1.2023 a k odběru budou 6.4.2023. Oba mají zbarvení Blue color point (RAG a04). Jsou velmi mazlivé a přátelské. Rádi si hrají, jsou zvědavé a jsou perfektní pro děti. Cena se dělí na dvě části: Nevratný rezervační poplatek ve výši 5000 Kč Při odběru se doplácí 13000 Kč. Pokud mate zájem, kontaktujte raději telefonicky, prosím :)
Daruji kočičky a kocourky
Daruji 2 kocouři a 2 kočičky.Bobeš je kocourek starý rok a půl,ovládá kočičí wc a je to mazel.Ostatní jsou staré okolo tří let.Jsou v místnosti,kde se netopí,takže až by si zvykli na nové prostředí,tak mohou i ven. Všichni jsou zdraví,odčervený,přítulný.Daruji je z důvodu stěhování pouze do dobrých rukou.Platí do smazání
Roztomilé kocourky
Darujeme dva roztomile,klidne kocourky do dobrych rukou.Oba jsou kastrovani a maji vakcinace.Jsou zvykli na toaletu.Mladsi kocourek Miki je vesely,mazlivy a mu 8.let.Starsi Kitty je cerny,je mu 10. take klidny a mazlivy.
Daruji koťátka
Do dobrých rukou daruji dva černobílé kocourky, jeden s delší srstí a dvě bílo zrzavé kočičky. Stáří mezi třemi/čtyřmi měsíci. Nevíme přesně, jsou to zachráněná koťata od souseda, který je chtěl zabít. Jsou zvyklá v domě s přístupem na balkón.
Kocouři
Do dobrých rukou daruji dva kocourky + veškeré vybavení. Rezavý (Jackie) je rok a půl starý kocour, mourovatý (Joe) pak třičtvrtě roční kocour, oba dva po kastraci, jsou zvyklí být doma a oba jsou naučení chodit na záchod. Osobní předání v Olomouci a blízkém okolí, popřípadě za odvoz.
Černá koťata
Daruji černé kocourky ,stáří 7 měsíců. Dále 2 černé kočičky roční. Do dobrých rukou.zvyklý venku.