inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji kocourka

Kategorie: Kočky

Dobrý den daruji cca ročního rezavého kocourka důvod alergie dám k němu záchůdek přepravku rukavici a polorozbyté odpočívadlo šikula opravý
Daruji kocourka
Podobné inzeráty
Daruji Kocourka
Daruji do dobrych rukou mladého kocourka, hravý, přítulný, naučeny na suchý záchod, daruji i se zachodkem s lopatkou, pelíškem Je zvyklí na granulky a konzervi sem tam masíčko,mléčko bez laktózy.
Nabízím kocourka Ragdoll
Nabízím nádherného kocourka Ragdoll, který je ihned k odběru.Kocourek je 3x odčerven ,očkován a po veterinární plně socialisován.Oba rodiče i prarodiče jsou ragdolové viz foto více info po telefonu cena kocourka je 9500kč.
Skotská + britská dlouhosrstá s PP
Prodáváme 7. měsíčního kocourka, který je kříženec skotské klapouché a britské dlouhosrsté. Na veterinární klinicemu byl proveden test na FIV, FeLV, FIP, PKD, vše negativní a je zcela zdráv. Je velmi hravý, živý a mazlivý. Prodáváme ho, neboť zdravotní stav majitelky je vážný a nadále se o kocourka nemůže starat. Chovatel nám ho prodal v zanedbaném stavu, kocourek měl tak srst s plnou velkých dredů. Na veterinární klinice doktor naznal, že jediný způsob je kocourka oholit. Nyní je pravidelně česán a srst mu postupně dorůstá. je o něj dobře pečováno. V ceně jsou zahrnuty hračky, škrabadlo, pelíšek a pytel granulí pro koťata.
Daruji Kocourka
Dobrý den, daruji Kocourka cca cistotny hravý milý. Kocourek je od červený očkovány. Do nového doma dostane vše co mu patří.
Daruji kocourka
Daruji kocourka 6 měsíců do dobrých rukou. Ke Kocourkovi dám WC záchod, přepravku a vodítko. Zvyklí na děti i psy. Očkovaný.
Daruji kocourka
Daruji 1 rok a půl starého kocourka, je kastrovaný, naučený na kočičí záchod. Mazlivý . Černá barva místy hnědý. Je zachráněný z ulice a hledáme mu lepší domov. Do útulku se nám ho nechce dávat