inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji do Vaší Knihobudky - 50 ks knížek

Kategorie: Ostatní

Podmínka knihy jsou označeny našim firemním logem a jsou vybrány námi.
Osobní vyzvednutí v Pardubicích.
Možno další ks knížek již dle vlastního výběru s naším razítkem 1ks á 5Kč, nebo bez razítka vlastní výběr od 10Kč/1ks
Nyní připraveno na cestu do knihobudek ccca 250 ks.
Zaslání 50ks zdarma je možné po zaplacení poštovného ve výši 250,-kč na náš učet váha balíku +-25Kg.
Knížky vydáme po doložení místa umístnění knihobudky např. foto.
Daruji do Vaší Knihobudky - 50 ks knížek
Podobné inzeráty
Zbytek knížek všeho druhu, prodej nejlépe vcelku
Prodám nebo vyměním, soubor knížek co mě je líto vyhodit. Cena za celek k jednání, (i jednotlivě za 3 ks 99,-) nebo vyměním za díly na jawa kývačka, panelka, pionýr a další, plechy, nádrž, kola, a vše ostatní...NABÍDNĚTE. Vysočina, platí do smazání. nebo můžu dovézt na burzu do Sázavy, koukněte i na mé další inzeráty
Různé druhy starých knížek
Různé druhy starých knížek. ‼️ Do konce února možnost poštovného od PPL jen za 1 Kč ‼️
Sada pracovních knížek "Učíme se hrou" - pro předškoláky
Sada 4 nepoužitých pracovních knížek "Učíme se hrou" - pro předškoláky od cca 4 let. Cena celkem za sadu 200 Kč. Osobní odběr Dolní Benešov / Opava nebo poštovné. Další dětské materiály v mých dalších inzerátech.
Prodám 7 kusů knížek pro začínající rodiče
Prodám 7 kusů knížek pro začínající rodiče. 4x kuchařka 1x výživa 2x výchova a spokojenost dítěte
Koupím vaši firmu s.r.o. nebo a.s. - seriózně, slušně
Vlastníte společnost s.r.o. nebo a.s., kterou již nevyužíváte ? Dostali jste se do situace, kdy se z jakéhokoliv důvodu chcete či musíte společnosti zbavit ? Má vaše společnost finanční potíže, či máte se společností zbytečné náklady či problémy ? Likvidace je pro Vás příliš odborný, abstraktní a složitý proces, nebo prostě neřešitelná ? Vaše společnost je účastníkem soudních nebo jiných sporů a vy již nemáte chuť nebo sílu pokračovat ? Nebo prostě máte jakýkoliv jiný vážný důvod, proč už nechcete společnost vlastnit ? U nás neuslyšíte slovo "problém" nebo "zbytečný dotaz", ale vždy vám předložíme "řešení". Působíme po celé ČR, ať jste z Aše nebo z Ostravy, vždy jsme zde pro vás. Neváhejte se na nás obrátit - my se s vámi vždy dokážeme dohodnout na převzetí vaší společnosti. Nečekají vás žádné zbytečné otázky a ani vysvětlování stávající situace - vaše důvody jsou vaše věc. Garantujeme seriózní jednání, navíc nemusíte mít obavy z jednání s pochybnými existencemi či cizinci. Zakládáme si na maximální diskrétnosti, odbornosti, rychlosti a vzájemné slušnosti. Změníme sídlo, jednatele i společníka. V případě vaší potřeby změníme i obchodní jméno. I ve velmi specifických případech vždy nalezneme pro vás to nejlepší možné řešení. A hlavně, celou vaši záležitost a váš problém umíme vyřídit velice rychle, přitom velmi levně. Pokud nejsme na telefonu, jednáme s jiným klientem - když ale odpovíte přes kontaktní formulář, ozveme se vám co nejdříve.
SLÁMA - DARUJI SLÁMU
Daruji slámu za odvoz, mám ji hodně, odhaduji cca 10 valníků, dám za odvoz. Daruji v jakémkoli množství. Sláma je uskladněna v stodole, ke které se nechá zajet. K odběru v Kostelci nad Černými lesy. Tel.