inzerce, prodej, prodám, bazar

Daruji do dobrých rukou 2 kočky

Kategorie: Kočky

Daruji do dobrých rukou 2 kočky zvyklé v bytě, čistotné, mazlive. Bohužel z důvodu stěhování si je nemůžu nechat.
Zájemci jen vážní prosím pište na tel.
Nejlépe okolí Brno,nebo Uherské Hradiště.
Daruji do dobrých rukou 2 kočky
Podobné inzeráty
Daruji do dobrých rukou
Bohužel jsme se dostali do situace, kdy musíme do DOBRÝCH rukou darovat 2 kočky - sestry. Jsou 3 roky staré. Ač jsou to kočky, tak se jmenují Thor a Atilla. Byli bychom rádi, aby zůstaly spolu. Jsou na sebe zvyklé. Stěhujeme se k rodičům a kočky nemůžeme mít s sebou a z blízké rodiny si je nikdo vzít také nemůže. Je nám to velice líto, proto se prosím zdržte komentářů, že jsme si je neměli pořizovat apod. Kočky jsou hodné, zvyklé být doma v bytě. Jsou pravidelně odčervované, očkované, kastrované. Jsou zvyklé na WC bez problémů. Jsme z Plzně, kdyby měl o kočičky někdo zájem a nebo nějaký dotaz, nechť napíše.
Kocour
Dobrý den, Do dobrých rukou daruji 9 měsíců starého kocourka.(Kříženec bengálské a domácí kočky).Bohužel je moc aktivní a má druhá starší kočka už neví, kam se před ním schovat.Kocourek je jinak milý a hravý,po mamince má krásně stavěné dlouhé tělo.Jen do dobrých rukou.Žil v bytě ale vzhledem ke své divočejší povaze si myslím, že by uvítal i zahradu.Děkuji Ella
Daruji kotě, koťata
Daruji do dobrých rukou 9měsíční veselá, zdravá, krásná koťátka. Dva kocourci (bílo-zrzavý a bílo-mourovatý), jsou chlupatější. Potomci turecké angorské kočky (križenci). Měli výbornou péči kočky až do 6. měsíce. Chytají občas myši. Pro zájemce, kteří jim umožní být jak doma v bytě, tak venku (mají zahradu). Nejsou zvyklí na psa (bojí se). Tel.
Toaleta pro kočky Savic Nestor XXL
Savic toaleta pro kočky Nestor Jumbo s rozměry XXL poskytne spoustu místa i zástupcům velkých plemen koček. Pro rychlé a snadné čištění toalety je možno vyklopit kryt s průhlednými dvířky. Tak dosáhnete pohodlného přístupu do zadního prostoru toalety. Díky promyšleným detailům jsou toalety pro kočky Nestor XXL maximálně hygienické a pro vašeho miláčka nanejvýš pohodlné. Přední část včetně lítacích dvířek je možno odklopit a tak si ulehčit čištění toalety. Navíc je možno kryt toalety, která je k vaničce připevněna pomocí čtyř úchytů, kompletně odejmout a pak rychle a snadno vyměnit stelivo. Díky vyměnitelnému uhlíkovému filtru, který je intergrován v krytu, se nedostanou ven nepříjemné pachy. Filtr pravidelně vyměňujte, aby byla kvalitní ochrana před nepříjemnými pachy neustále zajištěna. Toaleta pro kočky Nestor Jumbo se výborně hodí pro navykání bojácných koček či koťat na toalety s krytem. Ponechte kryt zprvu vyklopený, aby si kočka mohla pomalu zvykat. Savic toaleta pro kočky Nestor XXL v přehledu: Vhodné pro obzvláště velká plemena koček S velkými odnímatelnými lítacími dvířky Prostorný interiér Odnímatelná dvířka Odnímatelný horní kryt Integrovaná rukojeť Rozměry: Celková délka: cca 66,5 x šířka 48,5 x výška 46,5 cm Dveřní otvor s lítacími dveřmi: cca š 25 cm x v 26,5 cm Výška spodní vaničky: vpředu cca 14 cm, vzadu cca 27 cm. Výška vstupu: přibližně 16 cm
Daruji dvě kočky
Daruji dvě kočky zvyklé žít v panelovém bytě. Kočka Murča stará asi 12 let a je velmi plachá.Kocour Mates starý asi 4 roky a je velmi přítulný.Kočky jsou vykastrované a zvyklé chodit doma na písek. Ke kočkám přidám prolézačku a jídlo za tisíc korun.
Daruju  ročnýho kocourka
Daruji ročnyho kocourka do dobrých rukou je zviklej chodit na písek rád si hraje. Daruju fakt do dobrych rukou . Děkuji