inzerce, prodej, prodám, bazar

Darujeme hravého kocourka

Kategorie: Kočky

Darujeme hravého kocourka, trochu plachý, ale ochočuje se.
Darujeme hravého kocourka
Podobné inzeráty
Darujeme kocourka
Darujeme kocourka Bárta, 5 mesicu stary, nauceny na svoje WC,odcerveny,nejlepe do bytu... Tel.nefunkcni.
Darujeme vykastrovaného kocourka
Dobrý den, darujeme vykastrovaného kocourka, s vybavením, očkovaného, vychovaného, přítulného. Bohužel k vůli stěhování ho musíme dát do nového milujícího domova. Je mu rok a půl, menšího vzrůstu.
Darujeme kocourka a kočičku
Darujeme kocourka a kočičku. Oba maji 9měsíců.
Nabízím kocourka Ragdoll
Nabízím nádherného kocourka Ragdoll, který je ihned k odběru.Kocourek je 3x odčerven ,očkován a po veterinární plně socialisován.Oba rodiče i prarodiče jsou ragdolové viz foto více info po telefonu cena kocourka je 9500kč.
Skotská + britská dlouhosrstá s PP
Prodáváme 7. měsíčního kocourka, který je kříženec skotské klapouché a britské dlouhosrsté. Na veterinární klinicemu byl proveden test na FIV, FeLV, FIP, PKD, vše negativní a je zcela zdráv. Je velmi hravý, živý a mazlivý. Prodáváme ho, neboť zdravotní stav majitelky je vážný a nadále se o kocourka nemůže starat. Chovatel nám ho prodal v zanedbaném stavu, kocourek měl tak srst s plnou velkých dredů. Na veterinární klinice doktor naznal, že jediný způsob je kocourka oholit. Nyní je pravidelně česán a srst mu postupně dorůstá. je o něj dobře pečováno. V ceně jsou zahrnuty hračky, škrabadlo, pelíšek a pytel granulí pro koťata.
Daruji kočičku
Z těžkým srdcem darujeme naší Bonie. Je to rok stará kočičí slečna. Není kastrovaná! Je zvyklá na malé děti, ostatní zvířata, psi. Naučená na záchůdek. Je hrozně mazlivá, vděčná za každé pohlazení. Na jméno moc neslyší. Odčervená, vyčištěné uší a preventivně kapáno proti svrabu. Je velice čistotná. Darujeme pouze do dobrých rukou! Ke kočičce přidáme záchod, misky, pelíšek. + máme na prodej škrabadlo, kupované v leden/únor doklady o koupi samozřejmostí. Cena 900kč