inzerce, prodej, prodám, bazar

Dárkový box na víno s vývrtkami vykládaný saténem

Kategorie: Ostatní

Dárkový box na 1 lahev vína, odstín mahagon, vykládaný růžovým saténem
Dárkový box z dřevotřísky v mahagonové barvě a se saténovou výplní. Součástí je otvírák na víno, zátka proti zvětrání vína, nálevka a kroužek pro bezpečné servírování vína.

Rozměry: 40 x 11 x 12 cm

PC 490 Kč, prodám za 390 Kč

Ideálně převzetí v Chrudimi - pište přes nebo volejte pro domluvu. Děkuji.
Dárkový box na víno s vývrtkami vykládaný saténem
Podobné inzeráty
Starší vína, narizeninové víno Panna - dárek k narozeninám
Prodám starší vína - viz foto. I jednotlivě. - Víno Litomyšl Rulandské modré r.2006 - Tereziánské sklepy Svatovavřinecké s přívlastkem Kabinet červené suché - dárek k narozeninám Panna (23.8- 24.9.) 2005 - GIN NO614665 - V krabici Ryzling vlašský Seneca - jakostní víno, víno s přívlastkem suché bíle - pozdní sběr 2005 - Modrý portugal - Víno Rakvice - Stradivari - Merlot rosé - růžové víno suché - Luhaovická bylinná - likér Vizovice ČR - Víno Francie Les terrasse du golfe r. 2009 - Vodka finlandia 1 l
Dárkové boxy na víno
Prodán 1x dřevěný dárkový box na víno, dřevěné posuvné víko, cena 100,- Kč + 3x dřevěný dárkový box na víno, skleněné posuvné víko, cena 100,-/ks. I jednotlivě.
Dárkový box na víno s příslušenstvím
Dárkový box na víno z dřevotřísky v mahagonové barvě. Saténová výplň + čtyři pomůcky (otvírák, zátka, nálevka a kroužek na hrdlo láhve). Celkově pěkný stav, viz foto. Rozměry (d x š x v): cca 36 x 11 x 11 cm. Osobní převzetí nebo zaslání dle dohody.
Nový dárkový obal na víno
Prodám nový dárkový obal na víno pro 2 lahve, jako pouzdro na housle, 43x23x9cm, černá koženka (víno není součástí nabídky). Cena 1.000,-Kč. Možno poslat na dobírku Česká pošta/Zásilkovna.
Tescoma provzdušňovač na víno Uno Vino
Nabízím provzdušňovač na víno značky Tescoma z řady Uno Vino. Produkt je použitý, avšak v krásném stavu a kompletní. Obsahuje nálevku na víno a tři nástavce na ni, které se používají na různá vína, dále obsahuje praktický obal na všechny tyto věci. K osobnímu odběru ve Zlíně. Při doplacení poštovného pošlu poštou.
Úchytka na víno myDRINK 6 ks
Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu. Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu.