inzerce, prodej, prodám, bazar

Dárková kartonová krabička (mýdlo, čaj, sůl) -50%

Kategorie: Ostatní

Prodám kartonové (lepenkové) krabičky s okénkem, které jsou vhodné pro dárkové balení čajů, koupelnových solí, mýdel, nejrůznějších směsí apod. Již nevyužiji. Jsou zcela nové.
VNITŘNÍ ROZMĚR (D Š V) - 76 x 44 x 198mm
Krabička s okénkem z dvouvrstvé vlnité lepenky. Vhodná jako obal pro drobný dárek, situovaný na výšku.

Celkem mám k dispozici 140 ks. Mohu prodat po násobcích 10ks + poštovné. Cena nových krabiček je 20,-Kč/ks. Prodám za 10,-Kč/ks.
Dárková kartonová krabička (mýdlo, čaj, sůl) -50%
Podobné inzeráty
SOLVINA, RUTO, MÝDLO
PRODÁM 5x SOLVINA Abrazivní tekutá mycí pasta na silně znečištěné ruce s vysokou čisticí schopností 450 g. 2x RUTO tekutá suspenze na mytí rukou 450g. 2x RAMBO čistící mléko na ruce 650 g. MÝDLO PALMOLIVE 6x Naturals tuhé mýdlo 90g. 6x Thermal Spa Mineral Massage tuhé mýdlo 90 g. Cena za vše 250 Kč
Kartonová obálka zásilková
Nabízíme obalový materiál - kartonová obálka zásilková, A2 - vnitřní rozměry: šířka 370-400 mm x 500 mm délka x max.50 mm tloušťka. Ideální na kalendáře, knihy, atp. Kartonová obálka je hodně odolná a pevná. Posílali jsme dříve kalendáře z e-shopu, nyní již nevyužijeme. PC 33Kč za kus, k dispozici 53 ks. Na ceně se domluvíme, můžeme i vystavit fakturu. Lokalita Hrobce, Roudnice n.Labem
Karaca/čajovar/čaj
Karaca Çaysever Talking Tea Maker Chrome Funkce Ideální čaj uvaříte za 15 minut. Jakmile začne čaj louhovat, slyšitelně vás upozorní. Po 40 minutách varovnou kontrolkou upozorní, když je čaj zastaralý. výkon 1700W, Skleněná konvice na čaj o objemu 0,8 l, Nádrž na vodu o objemu 1,5 l, Příprava formule, Funkce automatického udržování teploty. Bez BPA.
Mazlavé mýdlo 9kg nové
Mazlavé mýdlo je určené k mytí podlah, chodeb, hygienických zařízení a stěn před malováním Vhodný k odmašťování hrubých nečistot Mazlavé mýdlo je rovněž vhodné k mazání dopravníků Pro svoje speciální a specifické použití má široké praktické využití zejména v průmyslu a u úklidových firem
Zásobník na ručníky, dávkovač na mýdlo, baterie
Prodám zásobníky na ručníky-3x, baterie-9x, dávkovač na mýdlo-11x, větší dávkovač na mýdlo-2x. Všechny věci jsou nové, nepoužité.
Čaj čierny ruský 50g  , mätový s medovkou , predaj
Ivan čaj , čierny čaj , mätový s medovkou , s rakytník , s tymián , s malinou ,bez príchute . Cena dohodou , 2,95eur /ks Čaj bez chemických prísad . Ekologický vyrobok , oblasť Uralu. Posielam cez Zasielkovňu -Packeta Pri odbere 12ks čaju - polovičné poštovné.